whatsapp

Meslek Lisesi tanıtımı yapıldı

EĞİTİM 14.11.2019 - 13:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Meslek Lisesi tanıtımı yapıldı

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin okul tanıtımı yapıldı. Okula yeni atanan Müdür Zafer Ülkebaş, Öğrencilerin eğitimlerinin yanı sıra işletmelerin kalfa ve usta ihtiyacını karşılamak istihdam sağlamak, ara eleman yetiştirmek için kolları sıvadı. Ülkebaş toplantıda, öğrencilere uygulama ağırlıklı mesleki ve teknik eğitim verildiğini anlattı. Uygulamalı eğitim alan öğrencilerin maden cevheri kadar değerli olduğunu kaydeden Ülkebaş, ‘’Öğrencilerimize ders eğitimi verildiği kadar değerler eğitimine verilen önem samimiyet ve inanmışlığı görmek biz öğretmen idarecilerin en büyük özlemidir. Öğrencilere her türlü fırsatı verirsek başaramayacakları iş yoktur. Yeter ki inansınlar! Bizler bunu yaratmak için var gücümüzle çalışıyoruz.’’ dedi. Okuldaki ilk işimiz okul içi ve dışı davranışlarda disiplinin kavratılması olmuştur. Bu okulumuzun imajını da etkilemiştir. Velilerimizin okulumuzu sık sık ziyaret etmelerini isyoruz’’ dedi. Okulun fiziki ve atölye imkânlarını yükselttiklerini kaydeden Ülkebaş, ‘’Deneyimli genç dinamik atölye öğretmenlerimiz bulunuyor. 7 farklı alanda eğitim veriyoruz. Hedefimiz Sadece Seydişehir’e değil ülkemize hitap edecek atölye güncelleme plan ve projelerimizi uygulayacağız. Yeni bir düzenleme olduğu için bu adımın sonuçlarını önümüzdeki yıllarda göreceğiz. Sahada kalfa ve usta ihtiyacına ilişkin araştırmalar sonucu okulumuzun kapasite seviyesini çıkartmayı hedef olarak koyduk. Şu an 450 öğrencimiz eğitim alıyor. Dolayısıyla mevcut öğrenci sayısını artırmak istiyoruz” bilgilerini verdi. Daha sonra okulun atölyeleri gezildi. Teknik öğretmenler çalışmalarını aktardılar. ,

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin okul tanıtımı yapıldı.

Okula yeni atanan Müdür Zafer Ülkebaş, Öğrencilerin eğitimlerinin yanı sıra işletmelerin kalfa ve usta ihtiyacını karşılamak istihdam sağlamak, ara eleman yetiştirmek için kolları sıvadı.

Ülkebaş toplantıda, öğrencilere uygulama ağırlıklı mesleki ve teknik eğitim verildiğini anlattı.

Uygulamalı eğitim alan öğrencilerin maden cevheri kadar değerli olduğunu kaydeden Ülkebaş, ‘’Öğrencilerimize ders eğitimi verildiği kadar değerler eğitimine verilen önem samimiyet ve inanmışlığı görmek biz öğretmen idarecilerin en büyük özlemidir. Öğrencilere her türlü fırsatı verirsek başaramayacakları iş yoktur. Yeter ki inansınlar! Bizler bunu yaratmak için var gücümüzle çalışıyoruz.’’ dedi.

Okuldaki ilk işimiz okul içi ve dışı davranışlarda disiplinin kavratılması olmuştur. Bu okulumuzun imajını da etkilemiştir. Velilerimizin okulumuzu sık sık ziyaret etmelerini isyoruz’’ dedi.

Okulun fiziki ve atölye imkânlarını yükselttiklerini kaydeden Ülkebaş, ‘’Deneyimli genç dinamik atölye öğretmenlerimiz bulunuyor. 7 farklı alanda eğitim veriyoruz. Hedefimiz Sadece Seydişehir’e değil ülkemize hitap edecek atölye güncelleme plan ve projelerimizi uygulayacağız. Yeni bir düzenleme olduğu için bu adımın sonuçlarını önümüzdeki yıllarda göreceğiz. Sahada kalfa ve usta ihtiyacına ilişkin araştırmalar sonucu okulumuzun kapasite seviyesini çıkartmayı hedef olarak koyduk. Şu an 450 öğrencimiz eğitim alıyor. Dolayısıyla mevcut öğrenci sayısını artırmak istiyoruz” bilgilerini verdi.

Daha sonra okulun atölyeleri gezildi. Teknik öğretmenler çalışmalarını aktardılar.

,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.