whatsapp

Meslek lisesinde üretilen maskelerin dağıtımı başladı

EĞİTİM 13.11.2020 - 20:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Meslek lisesinde üretilen maskelerin dağıtımı başladı

Seydişehir Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kovid-19 önlemleri kapsamında üretilen 180 bin Cerrahi Maskeler Konya’nın 9 ilçesine ulaştırıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, meslek lisesinin böylesine zorlu bir süreçte her geçen gün üretim kapasitesini ve ürün çeşitliliğini artırmak çalışmalar yaptığını söyledi. Okul öğretmenlerinin meslek lisesinde kısa sürede 180 bin maske ürettiklerini ifade eden Kibar, ‘’Kız Meslek lisemizde üretilen cerrahi maskelerin 9 ilçeye dağıtımını yapıyoruz. Okulumuzun öğretmenleri maske taleplerine yetişmek için yoğun üretim çalışmalarına devam ediyor. Okul idaremize, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Seydişehir Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kovid-19 önlemleri kapsamında üretilen 180 bin Cerrahi Maskeler Konya’nın 9 ilçesine ulaştırıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, meslek lisesinin böylesine zorlu bir süreçte her geçen gün üretim kapasitesini ve ürün çeşitliliğini artırmak çalışmalar yaptığını söyledi.

Okul öğretmenlerinin meslek lisesinde kısa sürede 180 bin maske ürettiklerini ifade eden Kibar, ‘’Kız Meslek lisemizde üretilen cerrahi maskelerin 9 ilçeye dağıtımını yapıyoruz. Okulumuzun öğretmenleri maske taleplerine yetişmek için yoğun üretim çalışmalarına devam ediyor. Okul idaremize, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.