whatsapp

Mezarlıklarda bahar temizliği başladı

BELEDİYE 19.04.2018 - 10:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mezarlıklarda bahar temizliği başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Seydişehir mezarlıklarında bakım onarım, çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmalarına başladı.
 Çalışmalar kapsamında mezarlık alanlarında genel temizlik ve bakım, onarım çalışmalarına başlandığı belirtilen Mezarlıklar Müdürü İbrahim Küçük, vatandaşlara kolaylık sağlamak için ilçede bulunan tüm mezarlıkların bakımlı ve temiz kalmasına özen gösterdiklerini söyledi. Bahar ayıyla birlikte çalışmalara başladıklarını kaydeden Küçük, ‘’Kızılcalar mahallesindeki mezarlıktan başladık. Ramazan ayı öncesinde başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında mezarlık yolları, mezarlıkların yer aldığı alanlardaki yabani otlar temizleniyor, çöpler toplanıyor, çimler biçilerek ağaçlar budanıyor. Vatandaşların ebediyete göçen yakınlarını daha sağlıklı ortamlarda ziyaret etmeleri için ekiplerimiz tarafından hummalı bir çalışma yürütülüyor” dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Seydişehir mezarlıklarında bakım onarım, çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmalarına başladı.

 Çalışmalar kapsamında mezarlık alanlarında genel temizlik ve bakım, onarım çalışmalarına başlandığı belirtilen Mezarlıklar Müdürü İbrahim Küçük, vatandaşlara kolaylık sağlamak için ilçede bulunan tüm mezarlıkların bakımlı ve temiz kalmasına özen gösterdiklerini söyledi.

Bahar ayıyla birlikte çalışmalara başladıklarını kaydeden Küçük, ‘’Kızılcalar mahallesindeki mezarlıktan başladık. Ramazan ayı öncesinde başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında mezarlık yolları, mezarlıkların yer aldığı alanlardaki yabani otlar temizleniyor, çöpler toplanıyor, çimler biçilerek ağaçlar budanıyor. Vatandaşların ebediyete göçen yakınlarını daha sağlıklı ortamlarda ziyaret etmeleri için ekiplerimiz tarafından hummalı bir çalışma yürütülüyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.