whatsapp

Mezarlıklarda temizlik

BELEDİYE 27.05.2019 - 14:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mezarlıklarda temizlik

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ramazan bayramı öncesi merkez ve kırsal mahallelerdeki mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor.  Vatandaşların rahat bir şekilde mezarlık ziyaretlerini yapabilmeleri için temizlik çalışmaların başlatıldığı ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sorumluluk alanında bulunan mezarlıkların çevre temizliği ve bakımlarının devam ettiğini belirtti. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini rahat yapabilmeleri için bu tür çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ramazan bayramı öncesi merkez ve kırsal mahallelerdeki mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor. 

Vatandaşların rahat bir şekilde mezarlık ziyaretlerini yapabilmeleri için temizlik çalışmaların başlatıldığı ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sorumluluk alanında bulunan mezarlıkların çevre temizliği ve bakımlarının devam ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini rahat yapabilmeleri için bu tür çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.