whatsapp

MHP basın açıklaması

SİYASET 05.02.2019 - 22:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

MHP basın açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Eyyup Gül 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile basın açıklaması. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Genel Merkezimizin genelge ve talimatları doğrultusunda, Cumhur İttifakı ruhuna uygun olarak seçim çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı tarafımızdan oluşturulacak olan, Belediye Meclis Üyelerimizle ve Parti amblemimizle seçime katılacağımızı, halkımızın bizlere teveccüh göstermesi halinde, üzerimize düşen sorumluluk gereği, Mecliste denetim ve yürütme görevlerini “yıkıcı değil, yapıcı” olarak, Ülke ve Seydişehir’in menfaatleri doğrultusunda korumak ve kollamak asli görevimiz olacaktır. Cumhur İttifakı kapsamında, AKP İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal ile beraber karşılıklı ziyaretlerimizi yapıp, seçimlerde ne yapabileceğimizi ve nasıl bir çalışma içerisinde olacağımızı değerlendirmiş olup, Hükümet Konağından başlayarak ve Pazaryeri ile bütünleşen ziyaretlerimizde vatandaşlarla buluştuk. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında rutin olarak Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla ilerleyen seçim sürecinde Cumhur İttifakına daha farklı nasıl yardımcı ve destek olacağımızı, arkadaşların fikir ve düşüncelerini dinleyerek nasıl katkı yapabileceğimizi değerlendirmiş bulunmaktayız. Tabi ki bu çalışmaları yaparken Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin emir ve direktiflerini ön plana alarak, Partimizin genelge ve talimarlarına uyarak, seçim sürecinde bu konulara tarafların hassasiyet göstermesi vazgeçilmez prensiplerimizdir. 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçiminin öncelikle Ülkemize ve Şehrimize huzur ve barış içerisinde geçmesini temenni eder, şehrimize hizmet için yarışan tüm Belediye Başkan ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımıza başarılar dileriz. Kamuoyuna saygı ile…

Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Eyyup Gül 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile basın açıklaması.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak Genel Merkezimizin genelge ve talimatları doğrultusunda, Cumhur İttifakı ruhuna uygun olarak seçim çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı tarafımızdan oluşturulacak olan, Belediye Meclis Üyelerimizle ve Parti amblemimizle seçime katılacağımızı, halkımızın bizlere teveccüh göstermesi halinde, üzerimize düşen sorumluluk gereği, Mecliste denetim ve yürütme görevlerini “yıkıcı değil, yapıcı” olarak, Ülke ve Seydişehir’in menfaatleri doğrultusunda korumak ve kollamak asli görevimiz olacaktır.

Cumhur İttifakı kapsamında, AKP İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal ile beraber karşılıklı ziyaretlerimizi yapıp, seçimlerde ne yapabileceğimizi ve nasıl bir çalışma içerisinde olacağımızı değerlendirmiş olup, Hükümet Konağından başlayarak ve Pazaryeri ile bütünleşen ziyaretlerimizde vatandaşlarla buluştuk.

Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında rutin olarak Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla ilerleyen seçim sürecinde Cumhur İttifakına daha farklı nasıl yardımcı ve destek olacağımızı, arkadaşların fikir ve düşüncelerini dinleyerek nasıl katkı yapabileceğimizi değerlendirmiş bulunmaktayız. Tabi ki bu çalışmaları yaparken Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin emir ve direktiflerini ön plana alarak, Partimizin genelge ve talimarlarına uyarak, seçim sürecinde bu konulara tarafların hassasiyet göstermesi vazgeçilmez prensiplerimizdir.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçiminin öncelikle Ülkemize ve Şehrimize huzur ve barış içerisinde geçmesini temenni eder, şehrimize hizmet için yarışan tüm Belediye Başkan ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımıza başarılar dileriz. Kamuoyuna saygı ile…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.