whatsapp

MHP’den kamuoyunu bilgilendirme

SİYASET 25.03.2019 - 23:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

MHP’den kamuoyunu bilgilendirme

Sayın dava arkadaşlarımız; 23 Mart 2019 Cumartesi günü eski MHP’liler ve eski Ülkücüler ad edilerek Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığının ve Seydişehir Ülkü Ocaklarının kurumsal kimliğini hedef alan, üniter yapısını zayıflatmak ve yıpratmak için provokatif amaçlı yapılan, yemekli toplantının ve gösterinin, Milliyetçi Hareket Partisi ve Seydişehir Ülkü Ocaklarının bilgisi dışında tertip edilmiştir. Seydişehir de Milliyetçi ve Ülkücü camia adına her türlü yasal ve resmi olarak toplantı ve gösteri yapma yetkisi, Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığının ve Seydişehir Ülkü Ocaklarının uhdesindedir. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin şu sözünü herkes iyi bilmelidir: “Ülkücünün yeri, MHP’dir. Eski MHP’li ve Eski Ülkücü yoktur.” Hassas günlerden geçtiğimiz bu günlerde, İlçe Teşkilatımızın ve Ocak teşkilatımızın adları kullanılarak, sizlere gelen telefon ve mesajlara itibar edilmemesini, olası böyle aranmalarda ve gelen mesajlarla alakalı olarak, İlçe Teşkilatımıza bilgi verilmesini sizlerden önemle rica ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisinin “Lider, Teşkilat ve Doktrin” temel prensipleri çerçevesinde İlçe Teşkilatından habersiz olarak kişisel ve bireysel olarak hareket eden, “Lider, Teşkilat ve Doktrin” disiplinine aykırı davranışlar sergileyen, Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşımızın, Yönetim Kurulu Üyeliğinden azledildiğini, siz değerli basın mensuplarına ve Seydişehir kamuoyuna saygıyla arz ederiz. 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerin de Seydişehir Cumhur İttifakı Adayı Sayın Mehmet Tutal’dır. Bu bağlamda; Cumhur İttifakı Seçim çalışmalarının detayları ve izlenecek seçim kampanyaları, her iki partinin İlçe Başkanları ve Belediye Başkan Adayının da hazır bulunduğu, karşılıklı ziyaret toplantıları ile belirlenmiş olup, Cumhur İttifakı Seçim çalışmalarında ve teşkilat bağlamında tüm yürütmenin, Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı adına, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu tek sorumlu ve yetkilidir. 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçiminde başta Cumhur İttifakı Adayı ve diğer adaylarımıza başarılar diler, saygılar sunarım. Eyyup GÜL Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı

Sayın dava arkadaşlarımız;

23 Mart 2019 Cumartesi günü eski MHP’liler ve eski Ülkücüler ad edilerek Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığının ve Seydişehir Ülkü Ocaklarının kurumsal kimliğini hedef alan, üniter yapısını zayıflatmak ve yıpratmak için provokatif amaçlı yapılan, yemekli toplantının ve gösterinin, Milliyetçi Hareket Partisi ve Seydişehir Ülkü Ocaklarının bilgisi dışında tertip edilmiştir. Seydişehir de Milliyetçi ve Ülkücü camia adına her türlü yasal ve resmi olarak toplantı ve gösteri yapma yetkisi, Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığının ve Seydişehir Ülkü Ocaklarının uhdesindedir.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin şu sözünü herkes iyi bilmelidir: “Ülkücünün yeri, MHP’dir. Eski MHP’li ve Eski Ülkücü yoktur.”

Hassas günlerden geçtiğimiz bu günlerde, İlçe Teşkilatımızın ve Ocak teşkilatımızın adları kullanılarak, sizlere gelen telefon ve mesajlara itibar edilmemesini, olası böyle aranmalarda ve gelen mesajlarla alakalı olarak, İlçe Teşkilatımıza bilgi verilmesini sizlerden önemle rica ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisinin “Lider, Teşkilat ve Doktrin” temel prensipleri çerçevesinde İlçe Teşkilatından habersiz olarak kişisel ve bireysel olarak hareket eden, “Lider, Teşkilat ve Doktrin” disiplinine aykırı davranışlar sergileyen, Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşımızın, Yönetim Kurulu Üyeliğinden azledildiğini, siz değerli basın mensuplarına ve Seydişehir kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerin de Seydişehir Cumhur İttifakı Adayı Sayın Mehmet Tutal’dır. Bu bağlamda; Cumhur İttifakı Seçim çalışmalarının detayları ve izlenecek seçim kampanyaları, her iki partinin İlçe Başkanları ve Belediye Başkan Adayının da hazır bulunduğu, karşılıklı ziyaret toplantıları ile belirlenmiş olup, Cumhur İttifakı Seçim çalışmalarında ve teşkilat bağlamında tüm yürütmenin, Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı adına, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu tek sorumlu ve yetkilidir. 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçiminde başta Cumhur İttifakı Adayı ve diğer adaylarımıza başarılar diler, saygılar sunarım.

Eyyup GÜL

Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.