whatsapp

MHP, kuruluş yılı mesajı

SİYASET 10.02.2019 - 19:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

MHP, kuruluş yılı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Eyyup Gül Milliyetçi Hareket Partisinin 8-9 Şubat tarihlerinde kutlanan 50. Kuruluş yıl dönümü münasebeti ile basın açıklaması yaptı. Başkan Eyyup Gül basın açıklamasında, “50. Yılını kutladığımız Milliyetçi Hareket Partisi yarım asra ulaşan “Kadim ve Köklü” geçmişi ile “Şerefli ve Sembolleşmiş Gücüyle” Türk siyasetine değer katan ve Türkiye’ye hizmetle anıtlaşan milli bir gurur kaynağıdır. Milliyetçi Hareketin geleneğinde, millet bekası tehlikeye girdiğinde tepkisiz kalmak yoktur, olmamıştır, olmayacaktır. Biz susmayız, ayağa kalkarız ve bozkurt töresinin gereği neyse onu yaparız. Türk milletinin bekası bizim namusumuzdur. Bu namusu ne pahasına olursa olsun muhafaza ederiz. Bu uğurda gerekirse, yeri gelirse koşa koşa, seve seve ölüme yürürüz. Çünkü biz Milliyetçi Hareketiz.”

Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Eyyup Gül Milliyetçi Hareket Partisinin 8-9 Şubat tarihlerinde kutlanan 50. Kuruluş yıl dönümü münasebeti ile basın açıklaması yaptı.

Başkan Eyyup Gül basın açıklamasında, “50. Yılını kutladığımız Milliyetçi Hareket Partisi yarım asra ulaşan “Kadim ve Köklü” geçmişi ile “Şerefli ve Sembolleşmiş Gücüyle” Türk siyasetine değer katan ve Türkiye’ye hizmetle anıtlaşan milli bir gurur kaynağıdır. Milliyetçi Hareketin geleneğinde, millet bekası tehlikeye girdiğinde tepkisiz kalmak yoktur, olmamıştır, olmayacaktır.

Biz susmayız, ayağa kalkarız ve bozkurt töresinin gereği neyse onu yaparız.

Türk milletinin bekası bizim namusumuzdur.

Bu namusu ne pahasına olursa olsun muhafaza ederiz.

Bu uğurda gerekirse, yeri gelirse koşa koşa, seve seve ölüme yürürüz. Çünkü biz Milliyetçi Hareketiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.