whatsapp

MHP teşkilatından konurer’e ziyaret

SİYASET 23.01.2018 - 16:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

MHP teşkilatından konurer’e ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan 6. Olağan İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
Eski Seydişehir Belediye başkanı Abdulkadir Çat beraberinde MHP Büyükşehir Belediye meclis üyesi Yusuf Arıcıoğlu ve MHP İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Başkanı Mustafa Konurer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlçe Başkanı Konurer’eve yönetim kurulu üyelerine yeni dönem çalışmalarında başarılar dileyen Eski Seydişehir Belediye başkanı Abdulkadir Çat görevinizin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin her türlü sorunu üzerinde gerekli olan çalışmaları yapacağız. Bu şehrin bir sorunu varsa bu sorunu çözmek herkesin görevidir. Siyasi görüş gözetmeksizin derdi Seydişehir olan herkesle birlikte çalışmanın gayreti içerisinde olacağız dedi.
Geçtiğimiz günlerde yapılan 6. Olağan İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Eski Seydişehir Belediye başkanı Abdulkadir Çat beraberinde MHP Büyükşehir Belediye meclis üyesi Yusuf Arıcıoğlu ve MHP İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Başkanı Mustafa Konurer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlçe Başkanı Konurer’eve yönetim kurulu üyelerine yeni dönem çalışmalarında başarılar dileyen Eski Seydişehir Belediye başkanı Abdulkadir Çat görevinizin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin her türlü sorunu üzerinde gerekli olan çalışmaları yapacağız. Bu şehrin bir sorunu varsa bu sorunu çözmek herkesin görevidir. Siyasi görüş gözetmeksizin derdi Seydişehir olan herkesle birlikte çalışmanın gayreti içerisinde olacağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.