whatsapp

Millet bahçesi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

BELEDİYE 01.04.2021 - 00:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Millet bahçesi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Seydişehir Belediyesi tarafından 126 bin metrekare alanda yapımına başlanılan Millet Bahçesi çalışmaları virüs salgınına rağmen sürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Millet Bahçesinin yapımı yaklaşık bir yılda tamamlanıp halkın hizmetine sunulacağını söyledi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Stat Mahallesi Nevzat Bey tepesinde inşa edilen projenin hızla devam ettiğini belirten Başkan Tutal, ‘’Projemizin içerisinde bin kişilik çok amaçlı sosyal tesis, spor tesisleri, kıraathane, botanik sera kafe, 2 adet tenis kortu, 1 adet basketbol ve 1 adet futbol sahası yer alıyor. Bu projemiz tamamlandığında bölgemizin en önemli ve donanımlı sosyal ve yeşil alan olma özelliğine sahip olacak, şehrimiz ve bölgemiz nefes alacak.” diye konuştu.

Seydişehir Belediyesi tarafından 126 bin metrekare alanda yapımına başlanılan Millet Bahçesi çalışmaları virüs salgınına rağmen sürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Millet Bahçesinin yapımı yaklaşık bir yılda tamamlanıp halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Stat Mahallesi Nevzat Bey tepesinde inşa edilen projenin hızla devam ettiğini belirten Başkan Tutal, ‘’Projemizin içerisinde bin kişilik çok amaçlı sosyal tesis, spor tesisleri, kıraathane, botanik sera kafe, 2 adet tenis kortu, 1 adet basketbol ve 1 adet futbol sahası yer alıyor. Bu projemiz tamamlandığında bölgemizin en önemli ve donanımlı sosyal ve yeşil alan olma özelliğine sahip olacak, şehrimiz ve bölgemiz nefes alacak.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.