whatsapp

Millet Partisi kongresi yapıldı

SİYASET 29.05.2016 - 10:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Millet Partisi kongresi yapıldı

Seydişehir Millet Partisi 8.olağan ilçe kongresi parti binası salonunda yapıldı.
Seçim sonunda Orhan Polat, ilçe başkanlığına yeniden seçildi. yeni Yönetim  kurulu üyeleri : Başkan,  Orhan Polat,  S.Mehmet  Ertaş , Şakir Tonbalak,   Harun Uludağ   Ramazan Erdayandı,   Hatice Tonbalak,  Fatma Eser ,  Ayşe Ertaş Delegelere teşekkür eden Başkan Orhan Polat, ''Yöremizin,  ülkemizin ve milletimizin birikmiş sorunları var. Bu sorunlara yıllar boyu yeni sorunlar eklenmiştir. Sorunlarımızın kaynağında ihmal, umursamazlık, beceriksizlik ve sorumsuzluk vardır. Biz Millet Partisi olarak Kavgayı değil, birleşip toparlanmayı ve Muhteşem Türkiye’yi yeniden birlikte kurmak için milletimizle el ele iktidara yürüyeceğiz''dedi.
Seydişehir Millet Partisi 8.olağan ilçe kongresi parti binası salonunda yapıldı.

Seçim sonunda Orhan Polat, ilçe başkanlığına yeniden seçildi.

yeni Yönetim  kurulu üyeleri : Başkan,  Orhan Polat,  S.Mehmet  Ertaş , Şakir Tonbalak,   Harun Uludağ   Ramazan Erdayandı,   Hatice Tonbalak,  Fatma Eser ,  Ayşe Ertaş

Delegelere teşekkür eden Başkan Orhan Polat, ''Yöremizin,  ülkemizin ve milletimizin birikmiş sorunları var. Bu sorunlara yıllar boyu yeni sorunlar eklenmiştir. Sorunlarımızın kaynağında ihmal, umursamazlık, beceriksizlik ve sorumsuzluk vardır. Biz Millet Partisi olarak Kavgayı değil, birleşip toparlanmayı ve Muhteşem Türkiye’yi yeniden birlikte kurmak için milletimizle el ele iktidara yürüyeceğiz''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.