whatsapp

Milletin partisi 16 yaşında

SİYASET 14.08.2017 - 10:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Milletin partisi 16 yaşında

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer partisinin 16’ıncı kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
İlçe başkanı Konurer yayınladığı kutlama mesajında; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde "14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılı bir dönemde siyasi hayatına başlayan AK Parti, milletimizin teveccühüyle girdiği her seçimden zaferle çıkarak milletten aldığı gücü yine milletin huzuru, refahı ve ülkemizin gelişmesi için kullanmıştır.  AK Parti’nin kuruluşuyla birlikte bir zamanlar hayal bile edilemeyen hizmetler hayata geçirilmiş, millete hizmet etme yolunda göreve talip olan Ak kadrolar önlerine çıkarılan birçok engele rağmen pes etmeyerek eğitim, sağlık, ulaşım ve enerji alanında toplum yararına olabilecek projeleri halkımızın hizmetine sunarak devrim niteliğinde olan sayısız ilklere imza atmıştır.  Gücünü her zaman milli iradeden alan AK Parti iktidarda olduğu süre boyunca her zaman millete ve ülkeye hizmet etmeye devam edecektir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde siyasetin farklı kademelerinde görev alan Ak kadrolar her zaman milletimizin yanında olmaya devam edecek ve partimizin hedefi olan 2023, 2053 ve 2071 hedefine emin adımlarla büyük bir azimle ilerleyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin ve milletimizin huzuru, mutluluğu ve refahı için canla başla mücadele eden Ak kadroları bugüne kadar ortaya koydukları başarılı çalışmalarından dolayı şahsım ve teşkilatım adına tebrik eder, partimizin 16’ıncı kuruluş yıldönümünü kutlar, ülkemize ve milletimize daha uzun yıllar hayırlı hizmetler yapmayı yüce Allah’tan niyaz ederim.        
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer partisinin 16’ıncı kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçe başkanı Konurer yayınladığı kutlama mesajında; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde "14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur.

Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılı bir dönemde siyasi hayatına başlayan AK Parti, milletimizin teveccühüyle girdiği her seçimden zaferle çıkarak milletten aldığı gücü yine milletin huzuru, refahı ve ülkemizin gelişmesi için kullanmıştır.

 AK Parti’nin kuruluşuyla birlikte bir zamanlar hayal bile edilemeyen hizmetler hayata geçirilmiş, millete hizmet etme yolunda göreve talip olan Ak kadrolar önlerine çıkarılan birçok engele rağmen pes etmeyerek eğitim, sağlık, ulaşım ve enerji alanında toplum yararına olabilecek projeleri halkımızın hizmetine sunarak devrim niteliğinde olan sayısız ilklere imza atmıştır. 

Gücünü her zaman milli iradeden alan AK Parti iktidarda olduğu süre boyunca her zaman millete ve ülkeye hizmet etmeye devam edecektir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde siyasetin farklı kademelerinde görev alan Ak kadrolar her zaman milletimizin yanında olmaya devam edecek ve partimizin hedefi olan 2023, 2053 ve 2071 hedefine emin adımlarla büyük bir azimle ilerleyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin ve milletimizin huzuru, mutluluğu ve refahı için canla başla mücadele eden Ak kadroları bugüne kadar ortaya koydukları başarılı çalışmalarından dolayı şahsım ve teşkilatım adına tebrik eder, partimizin 16’ıncı kuruluş yıldönümünü kutlar, ülkemize ve milletimize daha uzun yıllar hayırlı hizmetler yapmayı yüce Allah’tan niyaz ederim.        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.