whatsapp

Milletvekili Şener, ‘Mehmet Katlav seçimi kazanacaktır’

SİYASET 29.03.2019 - 04:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Milletvekili Şener, ‘Mehmet Katlav seçimi kazanacaktır’

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Seydişehir CHP  seçim koordinasyon merkezinde partililere yaptığı konuşmasında, 31 Mart yerel seçimleri sonucunun şimdiden belli olduğunu Mehmet Katlav ile omuz omuza verip ilçe için en iyisini yapacaklarını söyledi. Mehmet Katlav’ın yalnız kalmayacağına vurgu yapan Milletvekili Abdüllatif Şener, ’’ 30 yıllık siyaset tecrübem var. Çok şey yaşadım gördüm. Siyaset herkesi çeker. Özelliklede rant ve vurgun peşinde olanların coşkuyla koştukları yerdir. Belediye başkanlığına aday olanların öncelikle kendi bireysel hesaplarından arınması lazım. İyi bir Belediye başkanı adayının günü birlik bir takım iştahlardan uzaklaşması tüm insanları kucaklaması gerekir. Kendisini aşamayan hayatı boyunca başarılı olamayan günü birlik yaşayan insanların belediye makamı köşe tutma yeri değildir. Böyle insanların hak etmediği makamı kaptığı yerden insanlarımıza da o şehre de hayır gelmez. Bireysel iştah peşinde siyaset yapanları bu makamlara yaklaştırmayın. İyi bir belediye başkanı idealist olacak. İnsanları yanıltmadan dürüş olacak. Aday dediğin düzgün olacak. Söylediği sözü takip edecek. Kariyeri olacak. İş becerisi olacak. Bu kente bu insanlara böyle bir başkan seçmeniz gerekir. Seçim süresince birkaç kez buraya geldim kime sordum ise CHP li Mehmet Katlav için dürüst ve düzgün adam dediler. Liyakatli, becerikli makamın hakkını veren bir insan olarak görülüyor.  Düzgün bir belediye başkanımız olsun diyorsanız partisine bakmaksızın Mehmet Katlav’ı seçmeliyiz. Bu vasıflar ancak CHP’li adayda görünüyor. Türkiye’nin her tarafında CHP rüzgârı esiyor. Mehmet Katlav kazandığı zaman yalnız kalmayacak. Ankara’da Milletvekilleri olarak biz yanında olacağız. Büyükşehir belediye başkan adaylarımız yanında olacak. Buradaki Gönültaşları yanında olacak. Birlik beraberlik, kardeşlik pekişecek. Herkes kucaklanacak. Her yerde bahar yaşanacak.  Şimdiden Mehmet Katlav’ın başkanlığı Seydişehir’e hayırlı olsun.’’ Hükümetin 16 yıllık icraatına değinen Şener, ‘’Hükümet 2 kriz çıkardı. Piyasalar yakılıp kavrulup gidiyor. İşsizlik arttı, fabrikalar kapanıyor. Türkiye’de 8 milyon işsiz var. Son 30 yılın en büyük işsizliği bu iktidar döneminde yaşandı. Tarımda girdiler 2 ye katlandı. Çiftçinin ürettiği para etmiyor. Çiftçi ve esnafın dertleriyle ilgilenmiyorlar. Üretimin içinde olan kesimler dertli. Gelecekleri belirsiz. Bunlara bu seçimde uyarıcı doğru mektup yazmalıyız. İktidar seçmiyoruz ama bu seçimlerde onları uyarmalıyız. Yoksa seçim sonunda Nasrettin hocanın fil hikâyesine döner’’ açıklamasında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Seydişehir CHP  seçim koordinasyon merkezinde partililere yaptığı konuşmasında, 31 Mart yerel seçimleri sonucunun şimdiden belli olduğunu Mehmet Katlav ile omuz omuza verip ilçe için en iyisini yapacaklarını söyledi.

Mehmet Katlav’ın yalnız kalmayacağına vurgu yapan Milletvekili Abdüllatif Şener, ’’ 30 yıllık siyaset tecrübem var. Çok şey yaşadım gördüm. Siyaset herkesi çeker. Özelliklede rant ve vurgun peşinde olanların coşkuyla koştukları yerdir. Belediye başkanlığına aday olanların öncelikle kendi bireysel hesaplarından arınması lazım. İyi bir Belediye başkanı adayının günü birlik bir takım iştahlardan uzaklaşması tüm insanları kucaklaması gerekir. Kendisini aşamayan hayatı boyunca başarılı olamayan günü birlik yaşayan insanların belediye makamı köşe tutma yeri değildir. Böyle insanların hak etmediği makamı kaptığı yerden insanlarımıza da o şehre de hayır gelmez. Bireysel iştah peşinde siyaset yapanları bu makamlara yaklaştırmayın. İyi bir belediye başkanı idealist olacak. İnsanları yanıltmadan dürüş olacak. Aday dediğin düzgün olacak. Söylediği sözü takip edecek. Kariyeri olacak. İş becerisi olacak. Bu kente bu insanlara böyle bir başkan seçmeniz gerekir. Seçim süresince birkaç kez buraya geldim kime sordum ise CHP li Mehmet Katlav için dürüst ve düzgün adam dediler. Liyakatli, becerikli makamın hakkını veren bir insan olarak görülüyor.  Düzgün bir belediye başkanımız olsun diyorsanız partisine bakmaksızın Mehmet Katlav’ı seçmeliyiz. Bu vasıflar ancak CHP’li adayda görünüyor. Türkiye’nin her tarafında CHP rüzgârı esiyor. Mehmet Katlav kazandığı zaman yalnız kalmayacak. Ankara’da Milletvekilleri olarak biz yanında olacağız. Büyükşehir belediye başkan adaylarımız yanında olacak. Buradaki Gönültaşları yanında olacak. Birlik beraberlik, kardeşlik pekişecek. Herkes kucaklanacak. Her yerde bahar yaşanacak.  Şimdiden Mehmet Katlav’ın başkanlığı Seydişehir’e hayırlı olsun.’’ Hükümetin 16 yıllık icraatına değinen Şener, ‘’Hükümet 2 kriz çıkardı. Piyasalar yakılıp kavrulup gidiyor. İşsizlik arttı, fabrikalar kapanıyor. Türkiye’de 8 milyon işsiz var. Son 30 yılın en büyük işsizliği bu iktidar döneminde yaşandı. Tarımda girdiler 2 ye katlandı. Çiftçinin ürettiği para etmiyor. Çiftçi ve esnafın dertleriyle ilgilenmiyorlar. Üretimin içinde olan kesimler dertli. Gelecekleri belirsiz. Bunlara bu seçimde uyarıcı doğru mektup yazmalıyız. İktidar seçmiyoruz ama bu seçimlerde onları uyarmalıyız. Yoksa seçim sonunda Nasrettin hocanın fil hikâyesine döner’’ açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.