whatsapp

Minibüsçüler kooperatifinin başkanı Berber oldu

SİVİL TOPLUM 07.04.2019 - 13:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Minibüsçüler kooperatifinin başkanı Berber oldu

Seydişehir Minibüsçüler Motorlu Taşıtlar Kooperatifi oğlan kongresi yapıldı. Esnaf Kefalet kooperatifinde gerçekleşen Minibüsçüler kooperatifi kongresinde Gültekin Kaya ve İsmail Berber yarıştı.  Yeni başkan İsmail Berber seçildi. Toplam 62 üyesi bulunan kooperatifte 61 üye oy kullanırken, oyların 34’nü alan İsmail Berber başkan seçilirken diğer aday Gültekin Kaya ise 26 oy aldı. Seçimde 1 oy da geçersiz sayıldı. Yeni başkan İsmail Berber yaptığı konuşmada, "Bize bu görevi layık gören tüm üyelerimize ve bugüne kadar kooperatifimizde görev yapmış tüm yönetimlere teşekkür ederim. Seydişehir halkına en güvenli şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. Kooperatifteki tüm üyelerle birlikte halka en iyi ve güler yüzlü hizmeti sağlayacaklarını belirten Berber, yeni dönemdeki görev süresi boyunca, yine üyelerin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Seydişehir Minibüsçüler Motorlu Taşıtlar Kooperatifi oğlan kongresi yapıldı.

Esnaf Kefalet kooperatifinde gerçekleşen Minibüsçüler kooperatifi kongresinde Gültekin Kaya ve İsmail Berber yarıştı.

 Yeni başkan İsmail Berber seçildi.

Toplam 62 üyesi bulunan kooperatifte 61 üye oy kullanırken, oyların 34’nü alan İsmail Berber başkan seçilirken diğer aday Gültekin Kaya ise 26 oy aldı.

Seçimde 1 oy da geçersiz sayıldı.

Yeni başkan İsmail Berber yaptığı konuşmada, "Bize bu görevi layık gören tüm üyelerimize ve bugüne kadar kooperatifimizde görev yapmış tüm yönetimlere teşekkür ederim. Seydişehir halkına en güvenli şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
Kooperatifteki tüm üyelerle birlikte halka en iyi ve güler yüzlü hizmeti sağlayacaklarını belirten Berber, yeni dönemdeki görev süresi boyunca, yine üyelerin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.