whatsapp

Minik kalplerden engellilere destek

SİYASET 22.02.2019 - 13:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Minik kalplerden engellilere destek

Konya’nın Seydişehir ilçesinde; Merkez ilk Okulu’nun minik öğrencileri, ‘Engellilere Desteğim’ projesi kapsamında topladıkları maddi yardımları ümit çocukları engelliler derneği başkanı Münevver Yalçınkaya’ya teslim ettiler. Ümit çocukları engelliler derneği başkanı Münevver Yaılçınkaya ve beraberindeki yöneticilerinin katılımıyla toplanan yardımları dernek binasını ziyaret ederek bağışladılar. Miniklerin duyarlılığına teşekkür eden Başkan Münevver Yalçınkaya, ‘’Maddi ve manevi değeri büyük olan bu yardımı engelli kardeşlerine bir nebze de olsa sıkıntılarını giderecektir çok teşekkür ediyorum’’ dedi. Okul Müdürü Yasin Öşekci, Engelli arkadaşlarımızın bir eksiğinin giderilmesine vesile olduysak okul olarak ne mutlu bize açıklamasında bulundu.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde; Merkez ilk Okulu’nun minik öğrencileri, ‘Engellilere Desteğim’ projesi kapsamında topladıkları maddi yardımları ümit çocukları engelliler derneği başkanı Münevver Yalçınkaya’ya teslim ettiler.

Ümit çocukları engelliler derneği başkanı Münevver Yaılçınkaya ve beraberindeki yöneticilerinin katılımıyla toplanan yardımları dernek binasını ziyaret ederek bağışladılar.

Miniklerin duyarlılığına teşekkür eden Başkan Münevver Yalçınkaya, ‘’Maddi ve manevi değeri büyük olan bu yardımı engelli kardeşlerine bir nebze de olsa sıkıntılarını giderecektir çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Okul Müdürü Yasin Öşekci, Engelli arkadaşlarımızın bir eksiğinin giderilmesine vesile olduysak okul olarak ne mutlu bize açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.