whatsapp

Minik öğrenciler fidan dikti

EĞİTİM 20.03.2019 - 14:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Minik öğrenciler fidan dikti

Seydişehir Gazi İlkokul anasınıfı ve 3 sınıf öğrencileri öğretmenleri nezaretinde, çevre bilincinin gelişmesi ve ağaç sevgisinin aşılanması amacıyla fidan dikme etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında Gökçehüyük ormanlık alanda ana sınıfı öğrencileri, 3. Sınıf öğrencileri öğretmen ve velileriyle etkinliğe katılarak çeşitli türde 150 fidan diktiler. Orman İşletme şefliği, öğretmen ve velileriyle birlikte gelen öğrencilere fidan dikiminden önce doğa, doğanın insan yaşamında önemi, insanın canlı türündeki bitkilere nasıl yaklaşması gerektiği ve fidanların nasıl dikileceği konusunda bilgiler verdi. Öğrenciler, gruplar halinde fidanları toprakla buluşturarak toprağa can suyu verdi. Okul Müdürü Ali Binol, Öğrencilere ağaç sevgisi ve doğa bilinci aşılamaya çalıştıklarını dile getirdi.

Seydişehir Gazi İlkokul anasınıfı ve 3 sınıf öğrencileri öğretmenleri nezaretinde, çevre bilincinin gelişmesi ve ağaç sevgisinin aşılanması amacıyla fidan dikme etkinliği düzenledi.

Etkinlik kapsamında Gökçehüyük ormanlık alanda ana sınıfı öğrencileri, 3. Sınıf öğrencileri öğretmen ve velileriyle etkinliğe katılarak çeşitli türde 150 fidan diktiler.

Orman İşletme şefliği, öğretmen ve velileriyle birlikte gelen öğrencilere fidan dikiminden önce doğa, doğanın insan yaşamında önemi, insanın canlı türündeki bitkilere nasıl yaklaşması gerektiği ve fidanların nasıl dikileceği konusunda bilgiler verdi.

Öğrenciler, gruplar halinde fidanları toprakla buluşturarak toprağa can suyu verdi.

Okul Müdürü Ali Binol, Öğrencilere ağaç sevgisi ve doğa bilinci aşılamaya çalıştıklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.