whatsapp

Miraç Kandili Coşkusu

GÜNDEM 23.04.2017 - 23:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Miraç Kandili Coşkusu

Seydişehir’de miraç Kandili münasebetiyle tüm camiler doldu taştı.
Miraç Kandili’ni ibadetle geçirmek isteyen vatandaşlar, Seyyid Harun Camii’ne akın etti. Her yaştan insanın büyük bir mutlulukla geldiği Seyyid Harun Camii, en yoğun gecelerinden birini yaşadı. Selçuklu sanatının Seydişehir’deki önemli eserlerinden biri olan tarihi camiye akın eden vatandaşlar, Kur’an-ı Kerim dinleyip, bol bol dua etti. Verilen vaaz ve kılınan yatsı namazının ardından vatandaşlara lokum ikram edildi. Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Müftü Kemal Demirel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer vatandaşların kandilini kutladı.
Seydişehir’de miraç Kandili münasebetiyle tüm camiler doldu taştı.

Miraç Kandili’ni ibadetle geçirmek isteyen vatandaşlar, Seyyid Harun Camii’ne akın etti. Her yaştan insanın büyük bir mutlulukla geldiği Seyyid Harun Camii, en yoğun gecelerinden birini yaşadı. Selçuklu sanatının Seydişehir’deki önemli eserlerinden biri olan tarihi camiye akın eden vatandaşlar, Kur’an-ı Kerim dinleyip, bol bol dua etti.
Verilen vaaz ve kılınan yatsı namazının ardından vatandaşlara lokum ikram edildi.

Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Müftü Kemal Demirel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer vatandaşların kandilini kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.