whatsapp

Muay thai takımı zaferle döndü

SPOR 03.09.2019 - 01:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muay thai takımı zaferle döndü

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Konya’da düzenlenen İller Arası Boks Şampiyonasında Seydişehir Belediye spor Kulübü ilk kez katıldığı bir boks turnuvasında büyük bir başarıya imza attı. Sporcular turnuvayı 6 altın, 5 gümüş ve 2 bronz madalya tamamladı. Takım antrenörü Serkan Yıldız: Muay Thai sporundan elde ettiğimiz alt yapıyı boks sporuna uyarlayınca boksu da iyi yapan sporcularımız olduğunu gördük. İyi bir antrenman döneminin ardından ilk şampiyonamıza gittik ve bu neticeyi aldık. İlk turnuvamızda aldığımız başarı geleceğe yönelik çalışmalarımız için de bizi umutlandırdı. Daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bizi gerek muay thai gerek boks sporlarında daima destekleyen başta Belediye Başkanımız Mehmet Tutal olmak üzere Fen İşleri Müdürümüz İsa Çiftçi ve Halk Eğitim Müdürümüz A. Refik Dereli’ ye şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.  

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Konya’da düzenlenen İller Arası Boks Şampiyonasında Seydişehir Belediye spor Kulübü ilk kez katıldığı bir boks turnuvasında büyük bir başarıya imza attı.

Sporcular turnuvayı 6 altın, 5 gümüş ve 2 bronz madalya tamamladı.

Takım antrenörü Serkan Yıldız: Muay Thai sporundan elde ettiğimiz alt yapıyı boks sporuna uyarlayınca boksu da iyi yapan sporcularımız olduğunu gördük. İyi bir antrenman döneminin ardından ilk şampiyonamıza gittik ve bu neticeyi aldık. İlk turnuvamızda aldığımız başarı geleceğe yönelik çalışmalarımız için de bizi umutlandırdı. Daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bizi gerek muay thai gerek boks sporlarında daima destekleyen başta Belediye Başkanımız Mehmet Tutal olmak üzere Fen İşleri Müdürümüz İsa Çiftçi ve Halk Eğitim Müdürümüz A. Refik Dereli’ ye şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.