whatsapp

Muay thai takımından başarı

SPOR 16.10.2018 - 12:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muay thai takımından başarı

13/14 Ekim 2018 tarihinde 600 sporcunun katılımıyla Adana’da düzenlenen İller Arası Muay Thai Şampiyonluk turnuvasına Seydişehir Belediye spor Muay Thai takımı damga vurdu. 23 sporcuyla katılan Seydişehir Belediye spor 5 altın 7 gümüş 6 bronz madalya alarak büyük başarı elde etti. Takım adına konuşan Antrenör Serkan Yıldız :”Yurt içinde bu tür turnuvalara katılmak ve başarı elde etmek hem sporcularımıza özgüven aşılıyor hem de bir ilçenin “sporun içinde biz de varız.” mesajını yolluyor, böylece sporla iç içe sağlıklı nesiller yetiştirmeye ön ayak oluyor. Her geçen gün turnuva tecrübelerini daha da artıran sporcularımın dünya çapında başarılar getireceğine inancım tam. Bu yolda bizleri daima destekleyen başta başkanımız Mehmet Tutal olmak üzere tüm yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi. Antrenör Ahmet Dönmez ise :”Seydişehir’de mükemmel bir muay thai alt yapısı oluştu. Çocuklarımız çok gayretli. Çalışmanın, azmin karşılığını aldıkça da daha bir azimle çalışıyorlar. Ben de öncelikle bu başarıyı tattıran sporcularımıza, ailelerine ve destek olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

13/14 Ekim 2018 tarihinde 600 sporcunun katılımıyla Adana’da düzenlenen İller Arası Muay Thai Şampiyonluk turnuvasına Seydişehir Belediye spor Muay Thai takımı damga vurdu.

23 sporcuyla katılan Seydişehir Belediye spor 5 altın 7 gümüş 6 bronz madalya alarak büyük başarı elde etti. Takım adına konuşan Antrenör Serkan Yıldız :”Yurt içinde bu tür turnuvalara katılmak ve başarı elde etmek hem sporcularımıza özgüven aşılıyor hem de bir ilçenin “sporun içinde biz de varız.” mesajını yolluyor, böylece sporla iç içe sağlıklı nesiller yetiştirmeye ön ayak oluyor. Her geçen gün turnuva tecrübelerini daha da artıran sporcularımın dünya çapında başarılar getireceğine inancım tam. Bu yolda bizleri daima destekleyen başta başkanımız Mehmet Tutal olmak üzere tüm yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Antrenör Ahmet Dönmez ise :”Seydişehir’de mükemmel bir muay thai alt yapısı oluştu. Çocuklarımız çok gayretli. Çalışmanın, azmin karşılığını aldıkça da daha bir azimle çalışıyorlar. Ben de öncelikle bu başarıyı tattıran sporcularımıza, ailelerine ve destek olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.