whatsapp

Müftü Demirel’den Yaz Kur’an Kurslarına Ziyaret

EĞİTİM 14.07.2017 - 14:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Müftü Demirel’den Yaz Kur’an Kurslarına Ziyaret

Seydişehir İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan yaz Kur'an kurslarını ziyaret etti.
Merkez İlkokulundaki Kur'an Kurslarını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Müftü Demirel, kurs öğreticilerinden kursa katılan öğrenci sayısı, uygulanan öğretim yöntemleri ve genel durum hakkında bilgiler aldı. Müftü Demirel, okulların yaz tatiline girmesiyle ilçede açılan yaz Kuran Kurslarının yoğun ilgi gördüğünü belirterek, ”Yaz kurslarının amacı sadece çocuklara Kur'an-ı Kerim okumayı öğretmek değil, onların kalplerine Allah sevgisi, Peygamber sevgisi ve cami sevgisinin yerleştirilmesi çok daha büyük önem arz etmektedir. Ayrıca değişik okul ve aile çevresinden gelen çocuklar birbirleriyle kaynaşmakta, gençliğin erken döneminde birlik ve beraberlik örnekleri sergilemekteler" dedi. HEM Müdür vekili Mehmet Borazan, Kuran öğrenme kurslara 200 öğrencinin katıldığını dile getirerek Ağustos ayı sonunda tamamlanacağını belirtti. Ziyarete Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar eşlik etti.
Seydişehir İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan yaz Kur'an kurslarını ziyaret etti.

Merkez İlkokulundaki Kur'an Kurslarını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Müftü Demirel,

kurs öğreticilerinden kursa katılan öğrenci sayısı, uygulanan öğretim yöntemleri ve genel durum hakkında bilgiler aldı.

Müftü Demirel, okulların yaz tatiline girmesiyle ilçede açılan yaz Kuran Kurslarının yoğun ilgi gördüğünü belirterek, ”Yaz kurslarının amacı sadece çocuklara Kur'an-ı Kerim okumayı öğretmek değil, onların kalplerine Allah sevgisi, Peygamber sevgisi ve cami sevgisinin yerleştirilmesi çok daha büyük önem arz etmektedir. Ayrıca değişik okul ve aile çevresinden gelen çocuklar birbirleriyle kaynaşmakta, gençliğin erken döneminde birlik ve beraberlik örnekleri sergilemekteler" dedi.

HEM Müdür vekili Mehmet Borazan, Kuran öğrenme kurslara 200 öğrencinin katıldığını dile getirerek Ağustos ayı sonunda tamamlanacağını belirtti.

Ziyarete Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.