whatsapp

Müftü Sıtkı Beydilli’den haber var

SİVİL TOPLUM 22.12.2019 - 12:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Müftü Sıtkı Beydilli’den haber var

2008- 2014 yılları arasında yaklaşık 7 yıl Seydişehir’de ilçe müftülüğü yapan Sıtkı Beydilli, Internet sitemize yazılı bir açıklama gönderdi. Müftü Beydilli açıklamasında ‘’ Ben Erzurum’da görev yaparken etkili bir kişi tarafından şikâyet edilmem üzerine açığa alındım. Kısa bir süre içinde D. İ Başkanlığından gelen 2 müfettiş tarafından yapılan inceleme soruşturma sonucunda söz konusu iddianın sübut bulmaması sebebiyle aynı görevime iade edildim. Görevime döndükten birkaç ay sonra kendi isteğimle geldiğim Denizli ilinde görevdeyken emekli oldum. Ancak göreve iademi kabul edemeyen ilk müştekiler tarafından hakkımda tekrar şikâyette bulunulması sebebiyle emekli olduktan yaklaşık 3 ay sonra görevdeymişim gibi hakkımda işlem yapılarak konu mahkemeye intikal ettirildi. Mahkemece dava Beraatla neticelendi. Görüldüğü gibi hem devlet tarafından, hem de diyanet tarafından suçlu bulunmadım. Seydişehir kamuoyuna saygılı duyurur selamlarımı iletirim.

2008- 2014 yılları arasında yaklaşık 7 yıl Seydişehir’de ilçe müftülüğü yapan Sıtkı Beydilli, Internet sitemize yazılı bir açıklama gönderdi.

Müftü Beydilli açıklamasında ‘’ Ben Erzurum’da görev yaparken etkili bir kişi tarafından şikâyet edilmem üzerine açığa alındım. Kısa bir süre içinde D. İ Başkanlığından gelen 2 müfettiş tarafından yapılan inceleme soruşturma sonucunda söz konusu iddianın sübut bulmaması sebebiyle aynı görevime iade edildim. Görevime döndükten birkaç ay sonra kendi isteğimle geldiğim Denizli ilinde görevdeyken emekli oldum. Ancak göreve iademi kabul edemeyen ilk müştekiler tarafından hakkımda tekrar şikâyette bulunulması sebebiyle emekli olduktan yaklaşık 3 ay sonra görevdeymişim gibi hakkımda işlem yapılarak konu mahkemeye intikal ettirildi. Mahkemece dava Beraatla neticelendi.

Görüldüğü gibi hem devlet tarafından, hem de diyanet tarafından suçlu bulunmadım. Seydişehir kamuoyuna saygılı duyurur selamlarımı iletirim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.