whatsapp

Muhtar adayı Ali Doğu’dan çevreci proje

SİVİL TOPLUM 05.03.2019 - 00:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtar adayı Ali Doğu’dan çevreci proje

Hacı Seyıt Ali Mahallesi Muhtar adayı Ali Doğu,i seçildiği takdirde apartmanlardaki bitkisel atık yağların toplanmasını sağlayarak vatandaşlara ekonomik katkı sağlayacak. Ali Doğu açıklamasında, ‘’Çevreye duyarlı ve geri dönüşüme verdiğimiz önemle ekip arkadaşlarımla birlikte yaptığımız çalışmalar sonucunda Allah nasip eder muhtarlık görevi verilirse mahallemizde bitkisel atık yağ toplama bidonlarını apartman ve gerekli noktalara bırakarak mahallemiz de yine ilklere imza atacağız. Bu sayede mahalle sakinlerimiz ekonomik girdi elde edecekler. Buna benzer projelerimizi halkımızla önümüzdeki günlerde paylaşacağız’’ dedi.

Hacı Seyıt Ali Mahallesi Muhtar adayı Ali Doğu,i seçildiği takdirde apartmanlardaki bitkisel atık yağların toplanmasını sağlayarak vatandaşlara ekonomik katkı sağlayacak.

Ali Doğu açıklamasında, ‘’Çevreye duyarlı ve geri dönüşüme verdiğimiz önemle ekip arkadaşlarımla birlikte yaptığımız çalışmalar sonucunda Allah nasip eder muhtarlık görevi verilirse mahallemizde bitkisel atık yağ toplama bidonlarını apartman ve gerekli noktalara bırakarak mahallemiz de yine ilklere imza atacağız. Bu sayede mahalle sakinlerimiz ekonomik girdi elde edecekler. Buna benzer projelerimizi halkımızla önümüzdeki günlerde paylaşacağız’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.