whatsapp

Muhtar Adayı Ali Doğu net konuştu!

SİVİL TOPLUM 12.03.2019 - 19:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtar Adayı Ali Doğu net konuştu!

Hacı Seyit Ali Mahallesi Muhtar Adayı Ali Doğu," Seydişehir’in en önemli yerleşim yerlerinden biri olan mahalleli vatandaşlarıma profesyonel bir muhtarlık adayı olarak gelen evrakları sahiplerine elden teslim edeceğini söyledi. Muhtarlık ofisinde 7/24 saat mahalle sakinlerinin hizmet alması için gecesini gündüzünü katmaya hazır olduğunu ifade eden Muhtar adayı Ali Doğu,   Hacı Seyit Ali Mahallesini marka yapmak için çaba sarf edeceğini kaydetti. Mahallenin genç bayan ve erkeklerinin kalkınması için ön ayak olacağını ifade eden Doğu, "Bu genç yaşımızda halkımız bize destek verirse her şeyin üstesinden geliriz. Artık küslük yok, birlik var. Herkesi bir araya toplayıp, geleneklerimizi yaşatmak için uğraşacağız. Mahallemiz marka haline gelecek. Vatandaşlarımın hizmet alması için gerek Seydişehir, gerek Büyükşehir olmak üzere her kapıyı defalarca çalacağım. İlçemizin en önemli yerleşim yerlerinden biri olan mahallemizin daha çok hizmet alması için gecemi gündüzüme katmaya hazırım.’’dedi.

Hacı Seyit Ali Mahallesi Muhtar Adayı Ali Doğu," Seydişehir’in en önemli yerleşim yerlerinden biri olan mahalleli vatandaşlarıma profesyonel bir muhtarlık adayı olarak gelen evrakları sahiplerine elden teslim edeceğini söyledi.

Muhtarlık ofisinde 7/24 saat mahalle sakinlerinin hizmet alması için gecesini gündüzünü katmaya hazır olduğunu ifade eden Muhtar adayı Ali Doğu,  

Hacı Seyit Ali Mahallesini marka yapmak için çaba sarf edeceğini kaydetti. Mahallenin genç bayan ve erkeklerinin kalkınması için ön ayak olacağını ifade eden Doğu, "Bu genç yaşımızda halkımız bize destek verirse her şeyin üstesinden geliriz. Artık küslük yok, birlik var. Herkesi bir araya toplayıp, geleneklerimizi yaşatmak için uğraşacağız. Mahallemiz marka haline gelecek. Vatandaşlarımın hizmet alması için gerek Seydişehir, gerek Büyükşehir olmak üzere her kapıyı defalarca çalacağım. İlçemizin en önemli yerleşim yerlerinden biri olan mahallemizin daha çok hizmet alması için gecemi gündüzüme katmaya hazırım.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.