whatsapp

Muhtar Adayı Ayşe Özpınar ”Değişim İçin Kadın Eli Değmeli”

SİVİL TOPLUM 07.03.2019 - 22:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtar Adayı Ayşe Özpınar ”Değişim İçin Kadın Eli Değmeli”

Alaylar 1 Mahallesi Muhtar Adayı olan 47 yaşındaki Ayşe Özpınar, Muhtarlık makamının kutsallığını bildiğini  ve sorumluluk bilincinin farkında olarak aday olduğunu söyledi. Ayşe Özpınar, Seydişehir Gündeme yaptığı açıklamanın ardından sözlerine şöyle devam etti; ”1972 Seydişehir doğumluyum. yıllardır Alaylar 1 Mahallesinde ikamet ediyoruz. Evliyim, 5 çocuk annesiyim. 10 yıl özel sektörde çalıştım. 10 yılda diş hekimliği teknisyenliği yaptım. Ev hanımıyım. Alaylar 1Mahalleme verimli olacağıma inanıyor ve halkımızdan desteklerini bekliyorum. Değişimi gerçekleştirmek için mutlaka kadın eli değmeli diyorum.” Seçim yarışında dokunmadık el, dokunmadık gönül bırakmayan muhtar adayı Ayşe Özpınar arandığında bulunmayan muhtar olmayacağının da sözünü veriyor.  Sorunları seyreden değil! Çözüm odaklı çalışan bir muhtar olacağım. Şimdi hizmet zamanı, birlikte el ele güvenli geleceğe; En güzel hizmet kadın eli değen hizmettir diyen Özpınar’ın öncelikli yapacağını şöyle sıuraladı; 1- kazandığımız takdirde gerekli merciler ile görüşüp Mahalle sakinlerimizin istediği zaman gelip sorunlarını paylaşabilecekleri muhtarlık bürosu kurduracağız 2- yıllardır terk edilmiş lojmanlarımızın temizlik ve bakımlarını yaptıracağız 3- mahallemiz sakinlerinin istek ve taleplerini ilgili kurum ve kuruluşlara bildirip takipçisi olacağız 4- her ay düzenli olarak yaşlı ve kimsesiz mahallemiz sakinlerinin çeşitli organizasyonlar tertip ederek bir nebze olsun gönüllerini almak ve yüzünü güldürmek için çalışmalar yapacağız 5- Mahalle sakinlerimizin ulaşımlarını kolaylaştırmak için uygun saatlerde belediye otobüs seferleri konulması için gerekli çalışmaları yapacağız 6- mahallemiz adına Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurup ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunacağız 7-herkesin şikâyet konusu olduğu içme su sorununu gerekli mercilere iletip takipçisi olacağız 8-ayda bir mahalleleri gezip eksiklerini tespit edip belediyeye bildireceğim.

Alaylar 1 Mahallesi Muhtar Adayı olan 47 yaşındaki Ayşe Özpınar,

Muhtarlık makamının kutsallığını bildiğini  ve sorumluluk bilincinin farkında olarak aday olduğunu söyledi.

Ayşe Özpınar, Seydişehir Gündeme yaptığı açıklamanın ardından sözlerine şöyle devam etti;

”1972 Seydişehir doğumluyum. yıllardır Alaylar 1 Mahallesinde ikamet ediyoruz. Evliyim, 5 çocuk annesiyim. 10 yıl özel sektörde çalıştım. 10 yılda diş hekimliği teknisyenliği yaptım. Ev hanımıyım. Alaylar 1Mahalleme verimli olacağıma inanıyor ve halkımızdan desteklerini bekliyorum.

Değişimi gerçekleştirmek için mutlaka kadın eli değmeli diyorum.”

Seçim yarışında dokunmadık el, dokunmadık gönül bırakmayan muhtar adayı Ayşe Özpınar arandığında bulunmayan muhtar olmayacağının da sözünü veriyor. 

Sorunları seyreden değil! Çözüm odaklı çalışan bir muhtar olacağım.

Şimdi hizmet zamanı, birlikte el ele güvenli geleceğe;

En güzel hizmet kadın eli değen hizmettir diyen Özpınar’ın öncelikli yapacağını şöyle sıuraladı;

1- kazandığımız takdirde gerekli merciler ile görüşüp Mahalle sakinlerimizin istediği zaman gelip sorunlarını paylaşabilecekleri muhtarlık bürosu kurduracağız
2- yıllardır terk edilmiş lojmanlarımızın temizlik ve bakımlarını yaptıracağız
3- mahallemiz sakinlerinin istek ve taleplerini ilgili kurum ve kuruluşlara bildirip takipçisi olacağız
4- her ay düzenli olarak yaşlı ve kimsesiz mahallemiz sakinlerinin çeşitli organizasyonlar tertip ederek bir nebze olsun gönüllerini almak ve yüzünü güldürmek için çalışmalar yapacağız
5- Mahalle sakinlerimizin ulaşımlarını kolaylaştırmak için uygun saatlerde belediye otobüs seferleri konulması için gerekli çalışmaları yapacağız
6- mahallemiz adına Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurup ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunacağız
7-herkesin şikâyet konusu olduğu içme su sorununu gerekli mercilere iletip takipçisi olacağız
8-ayda bir mahalleleri gezip eksiklerini tespit edip belediyeye bildireceğim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.