whatsapp

Muhtar adayı Kırkan’a destek büyüyor

SİVİL TOPLUM 23.01.2019 - 23:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtar adayı Kırkan’a destek büyüyor

Mahallemizi birlikte yönetelim sloganıyla yola çıkan Alaylar 2 mahallesinin genç, dinamik muhtar adayı İsmail Kırkan, mahalle sakinlerinden büyük ilgili görüyor. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde mahalle muhtar adayları adeta birbirleriyle yarışıyor. Alaylar 2 Mahallesi’nde birbirinden iddialı isimlerle yarışacak olan Muhtar adayı İsmail Kırkan, iddialı muhtar adaylarından birisi. Mahallenin tanınan ve bilinen ailelerinden birine mensup olan ve adaylığını açıkladığı günden bu yana çalışmalarında vatandaşlardan büyük ilgi gören İsmail Kırkan, mahallesinde ilgi odağı oldu. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan, girdiği her ortamda sıcak bir şekilde karşılanıyor. Özellikle gençler ve bayanlardan büyük destek gören Kırkan, 1 aydır başladığı seçim çalışmalarında, mahallesinin ve sakinlerinin tüm sorunları ile yakından ilgileniyor. Mahallesine hizmet etmek için aday olduğunu ve mahallesinin her kesimden gördüğü büyük destek ve ilgiden büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyen Muhtar Adayı İsmail Kırkan, “Oy versin vermesin her kesin muhtarı olacağım. Tüm mahalle sakinlerinden destek istiyorum. Çok güzel projelerimiz var İnşallah Seydişehir bizi konuşacak dedi. İsmail Kırkan Kim? 1975 Seydişehir doğumlu. 22 yıldır alaylar 2 mahallesinde ikamet etmek. Evli ve 2 çocuk babası 1996 yılında beri Alaylar 2 mahallesinde ayakkabı tamirciliği yapıyor. Esnaflık görevine hoşgörü ve dürüstlük ilkesine inanarak devam ediyor.  Kırkan. Mahalle sakinlerine sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yasam dileklerinde bulundu.

Mahallemizi birlikte yönetelim sloganıyla yola çıkan Alaylar 2 mahallesinin genç, dinamik muhtar adayı İsmail Kırkan, mahalle sakinlerinden büyük ilgili görüyor.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde mahalle muhtar adayları adeta birbirleriyle yarışıyor. Alaylar 2 Mahallesi’nde birbirinden iddialı isimlerle yarışacak olan Muhtar adayı İsmail Kırkan, iddialı muhtar adaylarından birisi.

Mahallenin tanınan ve bilinen ailelerinden birine mensup olan ve adaylığını açıkladığı günden bu yana çalışmalarında vatandaşlardan büyük ilgi gören İsmail Kırkan, mahallesinde ilgi odağı oldu. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan, girdiği her ortamda sıcak bir şekilde karşılanıyor.

Özellikle gençler ve bayanlardan büyük destek gören Kırkan, 1 aydır başladığı seçim çalışmalarında, mahallesinin ve sakinlerinin tüm sorunları ile yakından ilgileniyor.

Mahallesine hizmet etmek için aday olduğunu ve mahallesinin her kesimden gördüğü büyük destek ve ilgiden büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyen Muhtar Adayı İsmail Kırkan, “Oy versin vermesin her kesin muhtarı olacağım. Tüm mahalle sakinlerinden destek istiyorum. Çok güzel projelerimiz var İnşallah Seydişehir bizi konuşacak dedi.

İsmail Kırkan Kim?

1975 Seydişehir doğumlu. 22 yıldır alaylar 2 mahallesinde ikamet etmek.
Evli ve 2 çocuk babası 1996 yılında beri Alaylar 2 mahallesinde ayakkabı tamirciliği yapıyor.

Esnaflık görevine hoşgörü ve dürüstlük ilkesine inanarak devam ediyor.

 Kırkan. Mahalle sakinlerine sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yasam dileklerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.