whatsapp

Muhtarlar bir araya geldi

BELEDİYE 21.03.2019 - 16:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtarlar bir araya geldi

Seydişehir’in 51 mahallesinin eski ve yeni mahalle muhtarları buluştu. Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “55 mahalle muhtarımızın yanı sıra hayatta olan tüm geçmiş muhtarlarımızla da beraber olmak istedik. Gerçekten yüksek bir katılım oldu. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim.” dedi. Konuşmasında termal tesis ve diğer projeler hakkında da bilgi veren Tutal; “Rabbin bu güzel ilçeye verdiği nimetlerden birisi de bu termal suyu. Bunu hizmete açalım dedik. Gezdiğimiz 360 bin metrekarelik alanı Termal Turizmine açtık. Sosyal tesislerimizde bir buçuk ay içerisinde hizmete girecek. Otellerde temel atmaya başladı. Şükürler olsun 3. ekonomimize katkı sağlayacak termali faaliyete geçirerek ülkemizin önünü açtık. Eski cezaevi, Eski İlçe Tarım, Eski Sağlık Meslek Lisesi yerlerini yeşil alana çevirdik. Yaşlı bakım evi için hastanenin yanında ki eski blokların devri için anlaşmış durumdayız. Soğuk hava deposu içinde çalışmalarımızı tamamladık. Artık Seydişehir önümüzdeki seçimlerle yeni bir döneme başlayacak. Bu dönemin ilçemize hayırlar getirmesini diliyor, siz Programın sonunda, mevcut ve geçmişteki muhtarlara hizmet belgesi takdim edildi. Programa Konya milletvekili genel başkan yardımcısı Ahmet Sorgun katıldı.

Seydişehir’in 51 mahallesinin eski ve yeni mahalle muhtarları buluştu.

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “55 mahalle muhtarımızın yanı sıra hayatta olan tüm geçmiş muhtarlarımızla da beraber olmak istedik. Gerçekten yüksek bir katılım oldu. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmasında termal tesis ve diğer projeler hakkında da bilgi veren Tutal; “Rabbin bu güzel ilçeye verdiği nimetlerden birisi de bu termal suyu. Bunu hizmete açalım dedik. Gezdiğimiz 360 bin metrekarelik alanı Termal Turizmine açtık. Sosyal tesislerimizde bir buçuk ay içerisinde hizmete girecek. Otellerde temel atmaya başladı. Şükürler olsun 3. ekonomimize katkı sağlayacak termali faaliyete geçirerek ülkemizin önünü açtık. Eski cezaevi, Eski İlçe Tarım, Eski Sağlık Meslek Lisesi yerlerini yeşil alana çevirdik. Yaşlı bakım evi için hastanenin yanında ki eski blokların devri için anlaşmış durumdayız. Soğuk hava deposu içinde çalışmalarımızı tamamladık. Artık Seydişehir önümüzdeki seçimlerle yeni bir döneme başlayacak. Bu dönemin ilçemize hayırlar getirmesini diliyor, siz

Programın sonunda, mevcut ve geçmişteki muhtarlara hizmet belgesi takdim edildi.

Programa Konya milletvekili genel başkan yardımcısı Ahmet Sorgun katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.