whatsapp

Muhtarlar derneğinden kaymakam Erdoğan’a ziyaret

SİVİL TOPLUM 12.10.2020 - 14:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muhtarlar derneğinden kaymakam Erdoğan’a ziyaret

Seydişehir mahalle muhtarları yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı Levent Karaarslan ve yönetim kurulu üyeleri kaymakam Aydın Erdoğan’ı makamında ziyaret ettiler. Muhtarlar derneği başkanı Levent Karaarslan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette ilçe geneli ve mahallelerin genel sorunları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Ziyaret karşılıklı temennilerle tamamlanırken, dernek başkanı Karaarslan 55 mahalle muhtarı adına kaymakam Erdoğan’a destek verdiklerinden dolayı teşekkür ettiler. Kaymakam Erdoğan;" Muhtarlar halkımızın içinde bulunan sesimiz, kulağımızdır. Kaymakamlığımızın kapısı halkımıza her zaman açıktır" dedi.

Seydişehir mahalle muhtarları yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı Levent Karaarslan ve yönetim kurulu üyeleri kaymakam Aydın Erdoğan’ı makamında ziyaret ettiler.

Muhtarlar derneği başkanı Levent Karaarslan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette ilçe geneli ve mahallelerin genel sorunları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Ziyaret karşılıklı temennilerle tamamlanırken, dernek başkanı Karaarslan 55 mahalle muhtarı adına kaymakam Erdoğan’a destek verdiklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Kaymakam Erdoğan;" Muhtarlar halkımızın içinde bulunan sesimiz, kulağımızdır. Kaymakamlığımızın kapısı halkımıza her zaman açıktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.