whatsapp

Müsiad basın açıklaması

SİVİL TOPLUM 30.03.2019 - 21:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Müsiad basın açıklaması

Müsiad Seydişehir Başkanı Av. Uzm. Arb. Mustafa Akman 31 Mart Yerel seçimler öncesi açıklamada bulundu.  “MÜSİAD Seydişehir Şubesi olarak, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Belediye Başkanlığı Seçiminin bölgemize, ülkemize, millete ve iş dünyasına hayırlı olmasını diliyoruz.  Millet iradesinin ortaya koyulacağı Bu seçimler sadece bölgemizin değil aynı zamanda ülkemizi ve tüm dünyayı da yakından ilgilendirmektedir. Bir önceki seçimde Seçime katılım oranının yüzde 88 ile rekor düzeye ulaşması toplumun sandık ve siyasete olan güvenini bir kez daha teyit etmiştir. Bu seçimde de katılım oranının bir önceki seçimden daha yüksek olması ve iradenin sandığa tam olarak yansımasını temenni ediyoruz. Böylece bölgemizin ve Türkiye’nin geleceğini, halkın iradesinin tam olarak sandığa yansıdığı seçimlerin belirlediği bir kez daha ortaya çıkmış olacaktır. Şu ana kadar olgun bir ortamda geçen seçim sürecinin seçim sonrasında da sürmesi hepimizin en büyük dileğidir. Unutmamalıdır ki 1 Nisan sabahına uyandığımızda hayatımız kaldığı yerden devam edecek yine akraba yine eş-dost yine komşu olarak yüz yüze bakacağız.  Bundan sonra yapılacak olan bölgemizin ve ülkemizin birliği ve beraberliği, vatanımız ve milletimizin geleceği için hareket etmektir. Seçim meydanlarındaki tartışmalar, gerginlikler ve söylemler artık geride bırakılmalı, ülkemizin geleceği için daha sorumlu davranılmalı, ekonomik kalkınma, sosyal gelişme ve istihdam artışı için politikalar öncelikli gündem maddesi olmalıdır.   Seçimlerin sonucunda kazanılan istikrar ve güven ortamı Şehrimize ve bölgemize yapılacak yatırımlar ve geleceğe dair vizyon konuşulmalıdır.  MÜSİAD Seydişehir Şubesi olarak yeni dönemde, yeni iş sahalarının açılması, istihdamın artırılması, şehrimizin ve bölgemizin geliştirilmesi, daha fazla yatırım alınması, çalışma hayatına ilişkin sorunların çözümü, eksikliklerin giderilmesi için politikalar ve araçların hayata geçirilmesine elimizden gelen gayret ve desteği vereceğiz.  Seçim sonuçlarının bölgemize, ülkemize, millete, ümmete ve iş dünyasına hayırlı olmasını diliyoruz.”

Müsiad Seydişehir Başkanı Av. Uzm. Arb. Mustafa Akman 31 Mart Yerel seçimler öncesi açıklamada bulundu. 

“MÜSİAD Seydişehir Şubesi olarak, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Belediye Başkanlığı Seçiminin bölgemize, ülkemize, millete ve iş dünyasına hayırlı olmasını diliyoruz. 

Millet iradesinin ortaya koyulacağı Bu seçimler sadece bölgemizin değil aynı zamanda ülkemizi ve tüm dünyayı da yakından ilgilendirmektedir. Bir önceki seçimde Seçime katılım oranının yüzde 88 ile rekor düzeye ulaşması toplumun sandık ve siyasete olan güvenini bir kez daha teyit etmiştir. Bu seçimde de katılım oranının bir önceki seçimden daha yüksek olması ve iradenin sandığa tam olarak yansımasını temenni ediyoruz. Böylece bölgemizin ve Türkiye’nin geleceğini, halkın iradesinin tam olarak sandığa yansıdığı seçimlerin belirlediği bir kez daha ortaya çıkmış olacaktır.

Şu ana kadar olgun bir ortamda geçen seçim sürecinin seçim sonrasında da sürmesi hepimizin en büyük dileğidir. Unutmamalıdır ki 1 Nisan sabahına uyandığımızda hayatımız kaldığı yerden devam edecek yine akraba yine eş-dost yine komşu olarak yüz yüze bakacağız. 

Bundan sonra yapılacak olan bölgemizin ve ülkemizin birliği ve beraberliği, vatanımız ve milletimizin geleceği için hareket etmektir. Seçim meydanlarındaki tartışmalar, gerginlikler ve söylemler artık geride bırakılmalı, ülkemizin geleceği için daha sorumlu davranılmalı, ekonomik kalkınma, sosyal gelişme ve istihdam artışı için politikalar öncelikli gündem maddesi olmalıdır.  

Seçimlerin sonucunda kazanılan istikrar ve güven ortamı Şehrimize ve bölgemize yapılacak yatırımlar ve geleceğe dair vizyon konuşulmalıdır. 

MÜSİAD Seydişehir Şubesi olarak yeni dönemde, yeni iş sahalarının açılması, istihdamın artırılması, şehrimizin ve bölgemizin geliştirilmesi, daha fazla yatırım alınması, çalışma hayatına ilişkin sorunların çözümü, eksikliklerin giderilmesi için politikalar ve araçların hayata geçirilmesine elimizden gelen gayret ve desteği vereceğiz. 

Seçim sonuçlarının bölgemize, ülkemize, millete, ümmete ve iş dünyasına hayırlı olmasını diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.