whatsapp

MÜSİAD, basın mensuplarıyla bir araya geldi

SİVİL TOPLUM 17.04.2018 - 10:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

MÜSİAD, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Seydişehir şube yönetim Kurulu üyeleri basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Kurulduğu günden bu yana dinamik bir yapıya sahip olduklarını dile getiren şube başkanı Yasin Camcı, iş adamlarını güçlendirmek ve onların sorunlarını çözme gayreti içinde olduklarını söyledi. Güçlü bir Türkiye için,  istikrarlı bir ülke için, iktidar ve muhalefetle çalışmaya devam edeceklerini belirten Camcı, ‘’ Müsiad birlikten kuvvet doğar mantığıyla ufku geniş olan işadamlarımızla birlikte iş birliği güç birliği oluşturarak gerek Seydişehir’in tanıtımı gerekse iş istihdamı konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bölgesel kalkınma ve bölgesel Müsiad oluşturma çalışmalarımız devam ediyor.  MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Abdurrahman Kaan ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Müsiad şubeleri, ayrıca Konya milletvekili Ziya Altunyaldız, Orman ve Su işleri Bakan Yrd. Harun Tüfekçi’nin, Bölgemizde faaliyet gösteren STK ların değerli başkanları ve üyelerinin katılımı ile19.04,2018 Perşembe günü gerçekleştirilecek olan MÜSİAD Seydişehir deki Başkanlık Devir Teslimi ve Bölgesel Kalkınmada MÜSİAD’in rolü konulu toplantısını gerçekleştireceğiz. Bu bayrağı değerli arkadaşım Av. Mustafa Akman’a devredeceğim’’dedi. Av. Mustafa Akman’da; “Üzerime yüklenen bu büyük ve değerli sorumluluğun bilincindeyim. MÜSİAD kurumunun Seydişehir, Beyşehir, Bozkır ve diğer komşu ilçelerimizde daha geniş katılımlı, başarılı, kalkınmanın öncüsü bir kurum olması yönünde gayret göstereceğim. Ayrıca bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar için başkanımız Yasin Camcı’ya teşekkür ederim” dedi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Seydişehir şube yönetim Kurulu üyeleri basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kurulduğu günden bu yana dinamik bir yapıya sahip olduklarını dile getiren şube başkanı Yasin Camcı, iş adamlarını güçlendirmek ve onların sorunlarını çözme gayreti içinde olduklarını söyledi.

Güçlü bir Türkiye için,  istikrarlı bir ülke için, iktidar ve muhalefetle çalışmaya devam edeceklerini belirten Camcı, ‘’ Müsiad birlikten kuvvet doğar mantığıyla ufku geniş olan işadamlarımızla birlikte iş birliği güç birliği oluşturarak gerek Seydişehir’in tanıtımı gerekse iş istihdamı konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bölgesel kalkınma ve bölgesel Müsiad oluşturma çalışmalarımız devam ediyor.  MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Abdurrahman Kaan ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Müsiad şubeleri, ayrıca Konya milletvekili Ziya Altunyaldız, Orman ve Su işleri Bakan Yrd. Harun Tüfekçi’nin, Bölgemizde faaliyet gösteren STK ların değerli başkanları ve üyelerinin katılımı ile19.04,2018 Perşembe günü gerçekleştirilecek olan MÜSİAD Seydişehir deki Başkanlık Devir Teslimi ve Bölgesel Kalkınmada MÜSİAD’in rolü konulu toplantısını gerçekleştireceğiz. Bu bayrağı değerli arkadaşım Av. Mustafa Akman’a devredeceğim’’dedi.

Av. Mustafa Akman’da; “Üzerime yüklenen bu büyük ve değerli sorumluluğun bilincindeyim. MÜSİAD kurumunun Seydişehir, Beyşehir, Bozkır ve diğer komşu ilçelerimizde daha geniş katılımlı, başarılı, kalkınmanın öncüsü bir kurum olması yönünde gayret göstereceğim. Ayrıca bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar için başkanımız Yasin Camcı’ya teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.