whatsapp

Müsiad'dan aşure etkinliği

SİVİL TOPLUM 12.09.2019 - 23:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Müsiad'dan aşure etkinliği

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Seydişehir Şubesi tarafından aşure günü programı düzenlendi. Şube binasında açıklama yapan Başkan Mustafa Akman, Aşurede olduğu gibi, farklılıklarımızın uyum içinde ortak tat oluşturmak üzere MÜSİAD Seydişehir olarak geleneksel aşure etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi. Muharrem ayının birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni eden Akman, "Muharrem ayı geleneği birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını diliyorum. Davetimize katılan Müsiad Konya Başkanlığımız, yerel yöneticilerimiz ve tüm STK temsilcilerimize teşekkür ediyoruz’’ dedi. Programa, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Siyasi ve sivil toplum temsilcileri, MÜSİAD üyeleri katıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Seydişehir Şubesi tarafından aşure günü programı düzenlendi.

Şube binasında açıklama yapan Başkan Mustafa Akman, Aşurede olduğu gibi, farklılıklarımızın uyum içinde ortak tat oluşturmak üzere MÜSİAD Seydişehir olarak geleneksel aşure etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi.

Muharrem ayının birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni eden Akman, "Muharrem ayı geleneği birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını diliyorum. Davetimize katılan Müsiad Konya Başkanlığımız, yerel yöneticilerimiz ve tüm STK temsilcilerimize teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Programa, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Siyasi ve sivil toplum temsilcileri, MÜSİAD üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.