whatsapp

Müsiad’dan bölgesel kalkınma atağı

SİVİL TOPLUM 23.10.2020 - 12:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Müsiad’dan bölgesel kalkınma atağı

MÜSİAD Seydişehir Şube başkanlığına oy birliği ile seçilen Av. Yasir Dumlupınar, Genel Sekreter Hakkı Balcı, yönetim kurulu üyesi Ahmet Palay, müsiad üyeleri Fahri Tüfekçi Mehmet Ali Bostancı, Av. Mustafa Akman, Yusuf Balcı dan oluşan bir heyetle Seydişehir - Beyşehir Erkânına ve sivil toplum kuruluşlarına bilgilendirme ziyaretlerinde bulundu. Buna göre; Seydişehir kaymakamı Aydın Erdoğan, Seydişehir Cumhuriyet başsavcısı Durmuş Ali karakoca, Belediye başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Emniyet müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Seydişehir Ticaret ve Sanayi odası başkanı Cemal Küçük, Esnaf ve kredi kooperatifi başkanı Durmuş Onar, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Seydişehir yerel basınını ziyaret eden Başkan Yasir Dumlupınar Müsiad’ın hedefleri ve işadamlarımızın çözüm bekleyen sorunlarını paylaştı.  Küreselleşen dünya gerçeği karşısında mikro milliyetçilik yapılmaması gerektiğini, bölgenin gelişmesinin tek yolunun, güç birliği neticesinde bölgesel kalkınma ve akabinde dünya ile entegrasyon şartı ile gerçekleşebileceğini ifade eden Başkan Dumlupınar, Başkan yardımcısı Sadullah Sabırlı, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Naci Tanık, Av Mustafa Akman ve Hasan Dumlupınar’dan oluşan Müsiad heyeti ile Beyşehir’de de bir takım ziyaretlerde bulunularak bölgesel kalkınma projeleri ile ilgili görüş alışverişlerinde bulunuldu Beyşehir C.Başsavcısı Tuba Ersöz, Beyşehir Emniyet Müdürü Mehmet Türken, Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, Gölses Gazetesi Sahibi Hayrettin Mızrak, Rasyonel Dış Ticaret Sahibi Samet Önal, Enka Petrol Sahibi Ahmet önal ‘a yapılan ziyaretlerde bölgesel kalkınmanın önemine değinen Yasir Dumlupınar, Seydişehir ve Beyşehir Erkan’ı ve Sivil toplum kuruluş başkanlarından tam destek buldu. Son olarak Seydişehir Ak Parti için başkanlığını ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri, yeni seçilen İlçe başkanı Kemal Atalay’ı tebrik ettiler. MÜSİAD Şube başkanı Yasir Dumlupınar, sanayici, esnaf, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerimizi ziyaret etmeye devam ederek istişarelere devam edeceklerini bildirdi

MÜSİAD Seydişehir Şube başkanlığına oy birliği ile seçilen Av. Yasir Dumlupınar, Genel Sekreter Hakkı Balcı, yönetim kurulu üyesi Ahmet Palay, müsiad üyeleri Fahri Tüfekçi Mehmet Ali Bostancı, Av. Mustafa Akman, Yusuf Balcı dan oluşan bir heyetle Seydişehir - Beyşehir Erkânına ve sivil toplum kuruluşlarına bilgilendirme ziyaretlerinde bulundu.

Buna göre;

Seydişehir kaymakamı Aydın Erdoğan, Seydişehir Cumhuriyet başsavcısı Durmuş Ali karakoca, Belediye başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Emniyet müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Seydişehir Ticaret ve Sanayi odası başkanı Cemal Küçük, Esnaf ve kredi kooperatifi başkanı Durmuş Onar, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Seydişehir yerel basınını ziyaret eden Başkan Yasir Dumlupınar Müsiad’ın hedefleri ve işadamlarımızın çözüm bekleyen sorunlarını paylaştı. 

Küreselleşen dünya gerçeği karşısında mikro milliyetçilik yapılmaması gerektiğini, bölgenin gelişmesinin tek yolunun, güç birliği neticesinde bölgesel kalkınma ve akabinde dünya ile entegrasyon şartı ile gerçekleşebileceğini ifade eden Başkan Dumlupınar, Başkan yardımcısı Sadullah Sabırlı, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Naci Tanık, Av Mustafa Akman ve Hasan Dumlupınar’dan oluşan Müsiad heyeti ile Beyşehir’de de bir takım ziyaretlerde bulunularak bölgesel kalkınma projeleri ile ilgili görüş alışverişlerinde bulunuldu

Beyşehir C.Başsavcısı Tuba Ersöz, Beyşehir Emniyet Müdürü Mehmet Türken, Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, Gölses Gazetesi Sahibi Hayrettin Mızrak, Rasyonel Dış Ticaret Sahibi Samet Önal, Enka Petrol Sahibi Ahmet önal ‘a yapılan ziyaretlerde bölgesel kalkınmanın önemine değinen Yasir Dumlupınar, Seydişehir ve Beyşehir Erkan’ı ve Sivil toplum kuruluş başkanlarından tam destek buldu.

Son olarak Seydişehir Ak Parti için başkanlığını ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri, yeni seçilen İlçe başkanı Kemal Atalay’ı tebrik ettiler.

MÜSİAD Şube başkanı Yasir Dumlupınar, sanayici, esnaf, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerimizi ziyaret etmeye devam ederek istişarelere devam edeceklerini bildirdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.