whatsapp

MÜSİAD ressamları sergide buluşturdu

KÜLTÜR - SANAT 11.11.2020 - 14:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

MÜSİAD ressamları sergide buluşturdu

Seydişehir Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (Müsiad) tarafından ilk kez gerçekleştirilen Sanat etkinliğinde ressamların eserlerini sergide sanatseverlerle buluşturdu. 10 sanatçının eserlerinin yer aldığı serginin büyük anlam taşıdığını ifade eden Müsiad sekreteri Hakkı Balcı, ‘’Yapılan eserleri derneğimizde sergiledik, Farklı görüşlerden sanatçılar, sanatın sorunlarını konuşma fırsatı buldular. İlçemizin ressamlarını bir araya getirmeyi ve sanatseverlerle buluşturmayı gelecekte de devam edeceğiz. Farklı görüşten sanatçılarımızı farklı sanat eserleriyle bir araya getirerek bölgemiz kültürüne katkı sağlamayı amaçladık. Pandemi döneminde bu türlü sosyal hizmetleri gerçekleştirerek vatandaşların rahatlamasını sağladık ’’ diye konuştu. Müsiadın, Sanata ve sanatçıya verdikleri değeri vurgulayan Sanatçı Ressam Saliha Erikçi, ‘’ Sanatın birleştirici gücünü Müsiad yetkilileri gerçekleştirdi. Bizi bu etkinlikte bir araya getirdi. Teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ortakaraören Muhtarı ressam Ayşe Demir, ‘’ Ressamların farklı kültürün insanlarından olmasına rağmen onları sanat bir araya getirdi. Bundan sonrada ressamlar olarak daha çok sergi açmak isteriz. Bu etkinlikte sanatımızı da sanatseverlerle paylaşıyoruz. Müsiad derneğinde yağlı boya ile hat tablolarından oluşan sergi 15 gün açık kalacak.

Seydişehir Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (Müsiad) tarafından ilk kez gerçekleştirilen Sanat etkinliğinde ressamların eserlerini sergide sanatseverlerle buluşturdu.

10 sanatçının eserlerinin yer aldığı serginin büyük anlam taşıdığını ifade eden Müsiad sekreteri Hakkı Balcı, ‘’Yapılan eserleri derneğimizde sergiledik, Farklı görüşlerden sanatçılar, sanatın sorunlarını konuşma fırsatı buldular. İlçemizin ressamlarını bir araya getirmeyi ve sanatseverlerle buluşturmayı gelecekte de devam edeceğiz. Farklı görüşten sanatçılarımızı farklı sanat eserleriyle bir araya getirerek bölgemiz kültürüne katkı sağlamayı amaçladık. Pandemi döneminde bu türlü sosyal hizmetleri gerçekleştirerek vatandaşların rahatlamasını sağladık ’’ diye konuştu.

Müsiadın, Sanata ve sanatçıya verdikleri değeri vurgulayan Sanatçı Ressam Saliha Erikçi, ‘’ Sanatın birleştirici gücünü Müsiad yetkilileri gerçekleştirdi. Bizi bu etkinlikte bir araya getirdi. Teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ortakaraören Muhtarı ressam Ayşe Demir, ‘’ Ressamların farklı kültürün insanlarından olmasına rağmen onları sanat bir araya getirdi. Bundan sonrada ressamlar olarak daha çok sergi açmak isteriz. Bu etkinlikte sanatımızı da sanatseverlerle paylaşıyoruz.

Müsiad derneğinde yağlı boya ile hat tablolarından oluşan sergi 15 gün açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.