whatsapp

Mustafa Mert, Yeni Cami Mahallesinden Muhtar Adayı

SİVİL TOPLUM 02.03.2019 - 23:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mustafa Mert, Yeni Cami Mahallesinden Muhtar Adayı

Bakkalcılık yapan Mustafa Mert, ‘Geleceği daha güzel bir Yeni Cami Mahallesi sloganıyla çalışma yürütüyor. Doğduğu-büyüdüğü Yeni Cami Mahallesine borcu olduğunu söyleyen Mert, “Yeni cami mahallesinde doğdum. 40 yaşındayım. Kendimi tam manasıyla Yeni Cami Mahallesi tutkunu ve sevdalısı bir insan olarak görüyorum” dedi. Evli ve 2 çocuk babası olan Mert, ‘’Yeni Cami Mahallesi tutkunu ve sevdalısı bir insan olarak yaşadığım mahallenin ilçemizde parlayan yıldızı olması ve hak ettiği yeri almasını, caddelerin ve sokakların daha düzenli Belediye hizmetlerinden tam manasıyla yararlanması gerektiğini tüm kalbimle inanıyorum. Vatandaşlarımın her türlü sorunuyla yakından ilgileneceğim. Ekibimle birlikte halkıma söz veriyorum” şeklinde konuştu. Azalar; Nevzat Mert,  İsmail Erbişim, Şakir Zembilci, Ramazan Gök, Hasan Aydın, Ali Er, Tefik Şahin, Ziya Turgut.

Bakkalcılık yapan Mustafa Mert, ‘Geleceği daha güzel bir Yeni Cami Mahallesi sloganıyla çalışma yürütüyor.

Doğduğu-büyüdüğü Yeni Cami Mahallesine borcu olduğunu söyleyen Mert, “Yeni cami mahallesinde doğdum. 40 yaşındayım. Kendimi tam manasıyla Yeni Cami Mahallesi tutkunu ve sevdalısı bir insan olarak görüyorum” dedi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Mert, ‘’Yeni Cami Mahallesi tutkunu ve sevdalısı bir insan olarak yaşadığım mahallenin ilçemizde parlayan yıldızı olması ve hak ettiği yeri almasını, caddelerin ve sokakların daha düzenli Belediye hizmetlerinden tam manasıyla yararlanması gerektiğini tüm kalbimle inanıyorum. Vatandaşlarımın her türlü sorunuyla yakından ilgileneceğim. Ekibimle birlikte halkıma söz veriyorum” şeklinde konuştu.

Azalar; Nevzat Mert,  İsmail Erbişim, Şakir Zembilci, Ramazan Gök, Hasan Aydın, Ali Er, Tefik Şahin, Ziya Turgut.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.