whatsapp

Mustafa Şahin hastaneyi ziyaret etti

SAĞLIK 06.12.2018 - 22:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mustafa Şahin hastaneyi ziyaret etti

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin Seydişehir Devlet Hastanesini ziyaret etti. Hastane Başhekimi Op. Dr. Seyit Ali Deniz, başhekim yardımcımız Dr. Yunus Açıkgöz ve idarecilerle temaslarda bulunan Prof. Dr. Mustafa Şahin, bir Seydişehirli olarak ilçede sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi noktasında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Hastane yöneticileri ise Şahin’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin Seydişehir Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Seyit Ali Deniz, başhekim yardımcımız Dr. Yunus Açıkgöz ve idarecilerle temaslarda bulunan Prof. Dr. Mustafa Şahin, bir Seydişehirli olarak ilçede sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi noktasında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Hastane yöneticileri ise Şahin’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.