whatsapp

Nevzat bey tepesinde peyzaj çalışmaları

BELEDİYE 02.08.2018 - 12:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Nevzat bey tepesinde peyzaj çalışmaları

Seydişehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Stat Mahallesindeki Nevzat bey tepesinde 3 etaplı peyzaj proje çalışmaları yapıyor. Yeşil alan ve çevre düzenlemesi çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yeşilliğin, görselliğin daha fazla htirilmesi anlamında 96 bin metrekare alanda sosyal aktivitelerin yapılacağı mekân haline getirileceğini söyledi. İlçenin güzelleşmesine katkı sağladıklarını ifade eden Tutal, ‘’ İlçemizi daha modern bir kent haline getirebilmek için çalışıyoruz. Şehrimizin giriş ve çıkışlarını alt ve üst yapısı ile modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince burada peyzaj çalışmalarımız kapsamında 3 etaplı bir proje uygulayacağız. İlk etap tepeden başlayacak olan çalışmamızda yürüyüş yolları, kamelyalar ve çocuk oyun gurupları bulunacak. Sağ ve sol tarafta oluşan bölümlerimizde yeşil alanlar, şelaleler olacak. Halkımızın uğrak noktalarının başında yer alacak. Biz geleceğe eserler bırakmak için önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. İlçemize gelen misafirlerimiz Seydişehir manzarası eşliğinde çaylarını içip, yemek yeme şansına sahip olacaklar. Güzel bir aile çay bahçesi parkı haline gelecek’’dedi.

Seydişehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Stat Mahallesindeki Nevzat bey tepesinde 3 etaplı peyzaj proje çalışmaları yapıyor.

Yeşil alan ve çevre düzenlemesi çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yeşilliğin, görselliğin daha fazla htirilmesi anlamında 96 bin metrekare alanda sosyal aktivitelerin yapılacağı mekân haline getirileceğini söyledi.

İlçenin güzelleşmesine katkı sağladıklarını ifade eden Tutal, ‘’ İlçemizi daha modern bir kent haline getirebilmek için çalışıyoruz. Şehrimizin giriş ve çıkışlarını alt ve üst yapısı ile modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince burada peyzaj çalışmalarımız kapsamında 3 etaplı bir proje uygulayacağız. İlk etap tepeden başlayacak olan çalışmamızda yürüyüş yolları, kamelyalar ve çocuk oyun gurupları bulunacak. Sağ ve sol tarafta oluşan bölümlerimizde yeşil alanlar, şelaleler olacak. Halkımızın uğrak noktalarının başında yer alacak. Biz geleceğe eserler bırakmak için önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. İlçemize gelen misafirlerimiz Seydişehir manzarası eşliğinde çaylarını içip, yemek yeme şansına sahip olacaklar. Güzel bir aile çay bahçesi parkı haline gelecek’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.