whatsapp

Nilüfer’in akülü araba sevinci

YAŞAM 20.03.2019 - 11:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Nilüfer’in akülü araba sevinci

Seydişehir Ümit Çocukları Derneğince, Konya'nın Seydişehir ilçesi Ortakaraören Mahallesinde yaşayan 43 yaşındaki engelli Nilüfer Küçük’e akülü araba armağan edildi. 3 yıl önce Antalya’da apartman dairesinin 4 katından dengesini kaybederek düşüp felç kalan Nilüfer Küçük’ün sevinci herkesi duygulandırdı. Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, yardımseverler tarafından bağışlanan akülü arabaları engellilere ulaştırdıklarını kaydetti. Engelli insanların dertleriyle her zaman ilgilendiklerini belirten Münevver Yalçınkaya, "Nilüfer kardeşimizin böyle bir arabaya ihtiyacı olduğunu öğrendik. Kardeşimizin bize uzattığı eli tutarak kendisine yardımcı olduk. Bu kardeşimiz daha 3 yıl öncesine kadar sağlıklıydı. Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Bir saat sonrası ne olacağımızı bilemiyoruz. O açıdan engellilere gereken önemi vererek hayatlarını kolaylaştırmak herkesin görevidir. Kardeşimiz yeniden sosyal hayatın içerisinde var olacak. Ancak bizim beklentimiz bu araçları yaşamın her alanında kullanabilecek yerlerin olmasıdır. Gönül ister ki hiçbir vatandaşımız bu araçlara ihtiyaç duymasın. Ancak çeşitli nedenlerle hayatına engelli olarak devam etmek durumda kalıyor. Bu manada duyarlı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu. Eşinin çalışmak zorunda olduğunu belirten Nilüfer Küçük, ‘’ 3 çocuğum var. Artık kendi ihtiyacımı kendim görebilirim. En azından çevremdekilere daha az yük olarak gezebileceğim. Maddi sıkıntılardan dolayı Akülü arabayı alamıyorduk. Bana bu mutluluğu yaşatan dernek üyelerimizden Allah razı olsun. Teşekkür ediyorum’’ dedi.

Seydişehir Ümit Çocukları Derneğince, Konya'nın Seydişehir ilçesi Ortakaraören Mahallesinde yaşayan 43 yaşındaki engelli Nilüfer Küçük’e akülü araba armağan edildi.

3 yıl önce Antalya’da apartman dairesinin 4 katından dengesini kaybederek düşüp felç kalan Nilüfer Küçük’ün sevinci herkesi duygulandırdı.

Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, yardımseverler tarafından bağışlanan akülü arabaları engellilere ulaştırdıklarını kaydetti.

Engelli insanların dertleriyle her zaman ilgilendiklerini belirten Münevver Yalçınkaya, "Nilüfer kardeşimizin böyle bir arabaya ihtiyacı olduğunu öğrendik.

Kardeşimizin bize uzattığı eli tutarak kendisine yardımcı olduk.

Bu kardeşimiz daha 3 yıl öncesine kadar sağlıklıydı. Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Bir saat sonrası ne olacağımızı bilemiyoruz. O açıdan engellilere gereken önemi vererek hayatlarını kolaylaştırmak herkesin görevidir. Kardeşimiz yeniden sosyal hayatın içerisinde var olacak. Ancak bizim beklentimiz bu araçları yaşamın her alanında kullanabilecek yerlerin olmasıdır. Gönül ister ki hiçbir vatandaşımız bu araçlara ihtiyaç duymasın. Ancak çeşitli nedenlerle hayatına engelli olarak devam etmek durumda kalıyor.

Bu manada duyarlı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Eşinin çalışmak zorunda olduğunu belirten Nilüfer Küçük, ‘’ 3 çocuğum var. Artık kendi ihtiyacımı kendim görebilirim. En azından çevremdekilere daha az yük olarak gezebileceğim. Maddi sıkıntılardan dolayı Akülü arabayı alamıyorduk. Bana bu mutluluğu yaşatan dernek üyelerimizden Allah razı olsun. Teşekkür ediyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.