whatsapp

Nohut suyunun sağlığınıza faydaları

SAĞLIK 24.02.2019 - 01:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Nohut suyunun sağlığınıza faydaları

Kaynattıktan sonra veya bir gece suda beklettiğiniz nohudun suyunu çeşitli sebeplerden dolayı yemeklere eklemiyor olabilirsiniz. Ancak nohut suyunu bundan sonra atmamanızı tavsiye ediyoruz. Cinsel gücü arttırır. Özellikle erkeklerde sperm sayısının artmasına yardımcı olur. Nohut suyunun hızlı bir şekilde yara iyileştirici ve hücre yenileyici özelliği vardır. Bağışıklık sistemini güçlendirir, hastalıklardan koruyucu etkisi vardır.  Çünkü nohut suyu sağlığınız açısından oldukça faydalı. Romatizmal ağrılara iyi gelir. Bel ve kas ağrılarında tedavi edici özelliği vardır Ağız içinde oluşan yaralara gargara yapıldığında oldukça iyi geldiği söylenmektedir. Aç karnına içilen nohut suyunun bağırsak içinde yer alan kurtçukları temizlediği bilinmektedir. Cilt hücrelerini yeniler cildin gençleşmesini sağlar.

Kaynattıktan sonra veya bir gece suda beklettiğiniz nohudun suyunu çeşitli sebeplerden dolayı yemeklere eklemiyor olabilirsiniz. Ancak nohut suyunu bundan sonra atmamanızı tavsiye ediyoruz.

Cinsel gücü arttırır. Özellikle erkeklerde sperm sayısının artmasına yardımcı olur. Nohut suyunun hızlı bir şekilde yara iyileştirici ve hücre yenileyici özelliği vardır. Bağışıklık sistemini güçlendirir, hastalıklardan koruyucu etkisi vardır.

 Çünkü nohut suyu sağlığınız açısından oldukça faydalı.

Romatizmal ağrılara iyi gelir. Bel ve kas ağrılarında tedavi edici özelliği vardır

Ağız içinde oluşan yaralara gargara yapıldığında oldukça iyi geldiği söylenmektedir.

Aç karnına içilen nohut suyunun bağırsak içinde yer alan kurtçukları temizlediği bilinmektedir.

Cilt hücrelerini yeniler cildin gençleşmesini sağlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.