whatsapp

Öğrenciler okul bahçesinde kitap okudu

EĞİTİM 27.03.2019 - 02:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrenciler okul bahçesinde kitap okudu

55’inci Kütüphane haftası kapsamında 81 ilde kitap okuyoruz etkinliğine Seydişehir Merkez İlkokulu da katıldı. Kitap okuma etkinliği kapsamında tüm öğrenci ve öğretmenler okul bahçesinde toplu halde kitap okudu. Bir ders saati boyunca okul bahçesini dolduran öğrenci ve öğretmenler, ellerindeki kitaplarıyla farklı ve güzel bir görüntü oluşturdu. Gerçekleştirilen bu etkinlikten çok memnun kaldıklarını ifade eden Öğrenciler aynı etkinliğin belirli aralıklarla yapılmasını talep ettiler. Açık havada kitap okumanın insanı daha çok dinlendirdiğini söyleyen öğrenciler, kitap okuyarak ufuklarının açıldığını dile getirdiler. İlçe Milli eğitim Müdürlüğünün aldığı karar kapsamında yapıldığını kaydeden okul müdürü Yasin Öşekci, gençlerin okumaya olan ilgisini arttırmak için okul bahçesinde serbest kitap okuma şeklinde gerçekleştirilen etkinliğe tüm öğrenci ve öğretmenlerin katıldığını söyledi. Sınıf öğretmenleri Musa Hopa, Cevdet Acar, okul bahçesinde güzel bir manzaranın yaşandığına işaret ederek, kitap okumanın yeri ve zamanının olmadığına dikkat çektiler. Öğretmenler, kitap sevgisini ortaya çıkarmak için gerçekleştirilen etkinliğin bilinçlenme açısından faydalı olduğuna inandıklarını belirtti.

55’inci Kütüphane haftası kapsamında 81 ilde kitap okuyoruz etkinliğine Seydişehir Merkez İlkokulu da katıldı.
Kitap okuma etkinliği kapsamında tüm öğrenci ve öğretmenler okul bahçesinde toplu halde kitap okudu.
Bir ders saati boyunca okul bahçesini dolduran öğrenci ve öğretmenler, ellerindeki kitaplarıyla farklı ve güzel bir görüntü oluşturdu. Gerçekleştirilen bu etkinlikten çok memnun kaldıklarını ifade eden Öğrenciler aynı etkinliğin belirli aralıklarla yapılmasını talep ettiler.
Açık havada kitap okumanın insanı daha çok dinlendirdiğini söyleyen öğrenciler, kitap okuyarak ufuklarının açıldığını dile getirdiler.

İlçe Milli eğitim Müdürlüğünün aldığı karar kapsamında yapıldığını kaydeden okul müdürü Yasin Öşekci, gençlerin okumaya olan ilgisini arttırmak için okul bahçesinde serbest kitap okuma şeklinde gerçekleştirilen etkinliğe tüm öğrenci ve öğretmenlerin katıldığını söyledi.

Sınıf öğretmenleri Musa Hopa, Cevdet Acar, okul bahçesinde güzel bir manzaranın yaşandığına işaret ederek, kitap okumanın yeri ve zamanının olmadığına dikkat çektiler.

Öğretmenler, kitap sevgisini ortaya çıkarmak için gerçekleştirilen etkinliğin bilinçlenme açısından faydalı olduğuna inandıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.