whatsapp

Öğrenciler şehitliği ziyaret etti

EĞİTİM 28.03.2018 - 09:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrenciler şehitliği ziyaret etti

Seydişehir Mesleki Eğitim Merkezi Öğrencileri şehitliği ziyaret ederek dua etti.
Okul Müdürü Erdem Şirin,  eşliğinde şehitliğe gelen öğrenciler, şehit kabirlerini tek tek ziyaret ederek dua ettiler. Vatan sevgisi ve şehitlik hakkında öğrencilere bilgiler veren Müdür Erdem Şirin, şehitlerin, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin birliği uğruna canlarını seve seve veren kahramanlar olduğunu söyledi. Daha sonra 1973 yılında şehit düşen Jandarma Kıdemli Üstçavuş Mehmet Uysal’ın eşi Emişe Uysal’ı evinde ziyaret eden öğrenciler Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Emişe Uysal, ‘’ Eşimin acısı hala içimde hiçbir zaman unutmayacağım. Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum’’dedi.
Seydişehir Mesleki Eğitim Merkezi Öğrencileri şehitliği ziyaret ederek dua etti.

Okul Müdürü Erdem Şirin,  eşliğinde şehitliğe gelen öğrenciler, şehit kabirlerini tek tek ziyaret ederek dua ettiler.

Vatan sevgisi ve şehitlik hakkında öğrencilere bilgiler veren Müdür Erdem Şirin, şehitlerin, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin birliği uğruna canlarını seve seve veren kahramanlar olduğunu söyledi.

Daha sonra 1973 yılında şehit düşen Jandarma Kıdemli Üstçavuş Mehmet Uysal’ın eşi Emişe Uysal’ı evinde ziyaret eden öğrenciler Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Emişe Uysal, ‘’ Eşimin acısı hala içimde hiçbir zaman unutmayacağım. Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.