whatsapp

Öğrencilere yangın tatbikatı

EĞİTİM 04.03.2019 - 13:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrencilere yangın tatbikatı

Seydişehir Merkez İlkokulunda Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında yangın tatbikatı yapıldı. Merkez İlkokulunda düzenlenen tatbikat öncesi, öğrencilere yangın anında neler yapılacağı anlatıldı. Uygulamalı olarak gerçekleştirilen tatbikatta okul bahçesinde Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince müdahale edildi. Çocukların afet durumunda neler yapmaları gerektiğini öğrenmeleri açısından tatbikatın önemli olduğunu belirten İtfaiye yetkilileri, "Deprem, yangın ve acil durumlarla ilgili bir haftanın içerisindeyiz. Okulumuzda öğrencilerimiz anı ve o heyecanı yaşasın istedik. Bu bilinç ve kültürün oluşması amacıyla acil durumlarda ne yapılacağını bilmeleri, hangi numaralara ulaşmaları gerektiğini ve tahliye kanallarını öğrenmeleri amacıyla bu tatbikatı yaptık." diye konuştu.

Seydişehir Merkez İlkokulunda Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında yangın tatbikatı yapıldı.

Merkez İlkokulunda düzenlenen tatbikat öncesi, öğrencilere yangın anında neler yapılacağı anlatıldı.

Uygulamalı olarak gerçekleştirilen tatbikatta okul bahçesinde Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince müdahale edildi.

Çocukların afet durumunda neler yapmaları gerektiğini öğrenmeleri açısından tatbikatın önemli olduğunu belirten İtfaiye yetkilileri, "Deprem, yangın ve acil durumlarla ilgili bir haftanın içerisindeyiz. Okulumuzda öğrencilerimiz anı ve o heyecanı yaşasın istedik. Bu bilinç ve kültürün oluşması amacıyla acil durumlarda ne yapılacağını bilmeleri, hangi numaralara ulaşmaları gerektiğini ve tahliye kanallarını öğrenmeleri amacıyla bu tatbikatı yaptık." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.