whatsapp

Öğretmen Sevim Erman’ın ilk kitabı yayımlandı

KÜLTÜR - SANAT 14.12.2020 - 19:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğretmen Sevim Erman’ın ilk kitabı yayımlandı

Konya Selçuk İlkokulunda öğretmen olan Sevim Erman’ın kaleme aldığı “Yaşama Susss” adlı kitabı yayımlandı. Uzun yıllar öğretmenlik yaptıktan sonra roman dalında ilk eserini yazan Erman, “İnsan sevdikleri tarafından vurulursa ruhunu yavaş yavaş kaybeder. Kalbindeki umudunu yitirirse Yaşamanın anlamını hızlı şekilde kaybeder. Gözleri görür, kulakları işitir ama gördükleri ve işittiklerinin anlamını kaybeder. Yaşamaya çalışır, anlışmaya çalışır, harman misali başaklarını kaybeder. Hele bir de Yaşama Susmuşsa içini ısıtan sıcacık renklerini kaybeder” ifadeleri ile başlayan kitabını, okuyucularının beğenisine sundu. Seydişehir Postası gazetesi sahibi Zeki Erman’ın gelini Erman Ofset sahibi Ali Erman’ın eşi olan Sevim Erman iki çocuk annesi.

Konya Selçuk İlkokulunda öğretmen olan Sevim Erman’ın kaleme aldığı “Yaşama Susss” adlı kitabı yayımlandı.

Uzun yıllar öğretmenlik yaptıktan sonra roman dalında ilk eserini yazan Erman, “İnsan sevdikleri tarafından vurulursa ruhunu yavaş yavaş kaybeder.

Kalbindeki umudunu yitirirse Yaşamanın anlamını hızlı şekilde kaybeder. Gözleri görür, kulakları işitir ama gördükleri ve işittiklerinin anlamını kaybeder.

Yaşamaya çalışır, anlışmaya çalışır, harman misali başaklarını kaybeder.

Hele bir de Yaşama Susmuşsa içini ısıtan sıcacık renklerini kaybeder” ifadeleri ile başlayan kitabını, okuyucularının beğenisine sundu.

Seydişehir Postası gazetesi sahibi Zeki Erman’ın gelini Erman Ofset sahibi Ali Erman’ın eşi olan Sevim Erman iki çocuk annesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.