whatsapp

Öğretmen ve veliler kan bağışında bulundu

SİVİL TOPLUM 24.05.2017 - 13:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğretmen ve veliler kan bağışında bulundu

Seydişehir Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrenci velileri, Kızılay’a Kan Bağışı’nda bulundu.
“Bir ünite kan ver, 3 Kişiye Can Ver” sloganıyla okula gelen Konya Kızılay Kan Merkezi araç ve personeli, gün boyu okula gelen velilerden kan bağışını kabul etti. Seydişehir Kızılay Şube Başkanı Tevfik Balcı, öğrencilere küçük yaşlarda kan vermenin önemini anlatmak ve onlarda farkındalık yaratmak amacıyla kampanya başlattıklarını söyledi. Geleceğin kan bağışçılarının kazanımı için böyle bir uygulamayı hayata geçirdikleri için mutlu olduklarını belirten Balcı, ‘’Güvenli ve yeterli kan temini için ülkemizdeki gönüllü, düzenli ve karşılık beklemeyen kan bağışçılarının sayısını artırmak için çalışıyoruz. Kampanyaya destek oldukları için Okul yönetimi ve öğretmenleri ile velilerine teşekkür ediyorum. ‘’dedi.  
Seydişehir Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrenci velileri, Kızılay’a Kan Bağışı’nda bulundu.

“Bir ünite kan ver, 3 Kişiye Can Ver” sloganıyla okula gelen Konya Kızılay Kan Merkezi araç ve personeli, gün boyu okula gelen velilerden kan bağışını kabul etti.
Seydişehir Kızılay Şube Başkanı Tevfik Balcı, öğrencilere küçük yaşlarda kan vermenin önemini anlatmak ve onlarda farkındalık yaratmak amacıyla kampanya başlattıklarını söyledi.
Geleceğin kan bağışçılarının kazanımı için böyle bir uygulamayı hayata geçirdikleri için mutlu olduklarını belirten Balcı, ‘’Güvenli ve yeterli kan temini için ülkemizdeki gönüllü, düzenli ve karşılık beklemeyen kan bağışçılarının sayısını artırmak için çalışıyoruz. Kampanyaya destek oldukları için Okul yönetimi ve öğretmenleri ile velilerine teşekkür ediyorum. ‘’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.