whatsapp

Okul sporları maçları devam ediyor

SPOR 10.12.2019 - 14:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okul sporları maçları devam ediyor

Seydişehir Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonunda yapılan 2019-2020 Okul Sporları faaliyetleri Genç kızlar ve Genç erkeklerde Voleybol branşında 1. olarak ilçemizi yarı finallerde temsil etmeye hak kazandı. Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan 2019-2020 Okul Sporları faaliyetlerinde Futbol Branşındaysa müsabakalar tüm hızıyla ve çekişmeli şekilde devam ediyor.

Seydişehir Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonunda yapılan 2019-2020 Okul Sporları faaliyetleri Genç kızlar ve Genç erkeklerde Voleybol branşında 1. olarak ilçemizi yarı finallerde temsil etmeye hak kazandı.

Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan 2019-2020 Okul Sporları faaliyetlerinde Futbol Branşındaysa müsabakalar tüm hızıyla ve çekişmeli şekilde devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.