whatsapp

Okullara Beyaz Bayrak Sertifikası

SAĞLIK 26.07.2017 - 13:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okullara Beyaz Bayrak Sertifikası

Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından "beyaz bayrak ve beslenme dostu okul projesi" sertifikası verildi.
Sağlık Müdürü Ayşegül Candan Harmankaya, yaptığı açıklamada, ilçede 12 okulun beyaz bayrak sahibi olduğunu söyledi. Konya genelinde en çok beyaz bayrak sahibi olan okulun Seydişehir’de yer aldığını anlatan Harmankaya, şöyle konuştu: "Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı iş birliği ile beyaz bayrak ve beslenme dostu projeleri çerçevesinde okul sağlığı çalışmalarıyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile adımlar attık. Çocuklar bizim geleceğimiz, her şeyimiz. Ülkemizin teminatı olan çocuklarımızı eğitirken daha temiz ortamlarda ve hijyen kurallara dikkat edeceğiz. Önümüzdeki yıl beyaz bayraksız okul kalmayacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından "beyaz bayrak ve beslenme dostu okul projesi" sertifikası verildi.

Sağlık Müdürü Ayşegül Candan Harmankaya, yaptığı açıklamada, ilçede 12 okulun beyaz bayrak sahibi olduğunu söyledi.

Konya genelinde en çok beyaz bayrak sahibi olan okulun Seydişehir’de yer aldığını anlatan Harmankaya, şöyle konuştu:

"Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı iş birliği ile beyaz bayrak ve beslenme dostu projeleri çerçevesinde okul sağlığı çalışmalarıyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile adımlar attık. Çocuklar bizim geleceğimiz, her şeyimiz. Ülkemizin teminatı olan çocuklarımızı eğitirken daha temiz ortamlarda ve hijyen kurallara dikkat edeceğiz. Önümüzdeki yıl beyaz bayraksız okul kalmayacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.