whatsapp

Okuma yazma seferberliği

EĞİTİM 28.05.2018 - 14:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okuma yazma seferberliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan himayelerinde Seydişehir’de başlatılan okuryazarlık seferberliğinin ilk kısmının tamamlandığı bildirildi.
İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, okuma yazma seferberliği kampanyasına destek verdiklerini, bu sayede birçok kişinin okuma ve yazmayı öğrendiğini söyledi. En uzak köyde dahi okuma yazma kursu açıldığını belirten Erdoğan, şöyle konuştu, ‘’Kursiyerlerimizin okuma yazmalarını görmekten de son derece memnunum. İnşallah kursu tamamlayan vatandaşlarımız öğrendiklerini hayatları boyunca tatbik edecekler."dedi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli kampanya kapsamında ilçe merkezi ve mahallelerde 23 kurs açtıklarını, yaşları 20 ile 80 yaş arasında 135 bayan, 39 erkek toplam 174 kursiyerin okuma yazma öğrendiğini aktardı. Dereli sözlerine, 80 saat süren kurslarda sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerin belgeleri hazırlanınca tören düzenleneceğini kaydetti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan himayelerinde Seydişehir’de başlatılan okuryazarlık seferberliğinin ilk kısmının tamamlandığı bildirildi.

İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, okuma yazma seferberliği kampanyasına destek verdiklerini, bu sayede birçok kişinin okuma ve yazmayı öğrendiğini söyledi.

En uzak köyde dahi okuma yazma kursu açıldığını belirten Erdoğan, şöyle konuştu, ‘’Kursiyerlerimizin okuma yazmalarını görmekten de son derece memnunum. İnşallah kursu tamamlayan vatandaşlarımız öğrendiklerini hayatları boyunca tatbik edecekler."dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli kampanya kapsamında ilçe merkezi ve mahallelerde 23 kurs açtıklarını, yaşları 20 ile 80 yaş arasında 135 bayan, 39 erkek toplam 174 kursiyerin okuma yazma öğrendiğini aktardı.

Dereli sözlerine, 80 saat süren kurslarda sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerin belgeleri hazırlanınca tören düzenleneceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.