whatsapp

Ömer Babacan Seydişehir’e gurur yaşattı

SPOR 01.10.2019 - 00:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ömer Babacan Seydişehir’e gurur yaşattı

23-28 Eylül 2019’da Konya da yapılan Türkiye Boks Gruplar Şampiyonasında ilk defa boks dalında mücadele eden Seydişehir Belediye spor Muay Thai sporcusu Ömer Babacan güçlü rakiplerini yenerek Türkiye 3.’sü oldu. Bu galibiyetle gruplardan çıkıp Türkiye Şampiyonasında mücadele etme hakkı kazanan Ömer Babacan: ”Çok çalışıp bir maç mağlubiyetle kaçırdığım birincilik idealimi Türkiye Şampiyonasında gerçekleştirmek hedefim. Muay Thai’dan sonra boks sporunda da Seydişehir’imizin adını duyurduğum için çok gururluyum. Müsabakalara girmem de beni destekleyen Fen işleri müdürümüz İsa Çiftçi Bey ve Belediye başkanımız Mehmet Tutal Bey’e çok teşekkür ediyorum. Müsabakalar boyunca bana yardımcı olan Ziya Ak hocama ve Türkiye Boks Federasyonu Başhakemine şükranlarımı sunuyorum. Ve hayatımda ilk defa boks müsabakasına girmeme rağmen dereceyle dönmemi sağlayan, beni bugünlere kadar yetiştiren, kol kanat geren Serkan Yıldız hocama can-ı gönülden teşekkür ediyorum’’ Antrenör Serkan Yıldız ise Muay Thai’dan sonra boks gibi önemli bir olimpik sporda da kısa sürede başarılar gelmesi gerçekten guru verici. Muay Thai ile birlikte alt yapısını oluşturduğumuz boksta da bizi izlemeye devam edin.” dedi.

23-28 Eylül 2019’da Konya da yapılan Türkiye Boks Gruplar Şampiyonasında ilk defa boks dalında mücadele eden Seydişehir Belediye spor Muay Thai sporcusu Ömer Babacan güçlü rakiplerini yenerek Türkiye 3.’sü oldu.

Bu galibiyetle gruplardan çıkıp Türkiye Şampiyonasında mücadele etme hakkı kazanan Ömer Babacan: ”Çok çalışıp bir maç mağlubiyetle kaçırdığım birincilik idealimi Türkiye Şampiyonasında gerçekleştirmek hedefim. Muay Thai’dan sonra boks sporunda da Seydişehir’imizin adını duyurduğum için çok gururluyum. Müsabakalara girmem de beni destekleyen Fen işleri müdürümüz İsa Çiftçi Bey ve Belediye başkanımız Mehmet Tutal Bey’e çok teşekkür ediyorum. Müsabakalar boyunca bana yardımcı olan Ziya Ak hocama ve Türkiye Boks Federasyonu Başhakemine şükranlarımı sunuyorum. Ve hayatımda ilk defa boks müsabakasına girmeme rağmen dereceyle dönmemi sağlayan, beni bugünlere kadar yetiştiren, kol kanat geren Serkan Yıldız hocama can-ı gönülden teşekkür ediyorum’’

Antrenör Serkan Yıldız ise Muay Thai’dan sonra boks gibi önemli bir olimpik sporda da kısa sürede başarılar gelmesi gerçekten guru verici. Muay Thai ile birlikte alt yapısını oluşturduğumuz boksta da bizi izlemeye devam edin.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.