whatsapp

Örgü ördürmek şimdi daha kolay

SİVİL TOPLUM 21.10.2017 - 20:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Örgü ördürmek şimdi daha kolay

Seydişehir’de eksiklik olarak görülen ve olması gereken Rengârenk Örgü Evim iş yeri açıldı.
Eskiden gelinlik kızların evlenmeden önce aileleri tarafından yapılan örgü el işi çeyizleri artık Rengârenk Örgü Evimde hazır alınacak veya ördürülecek. İlçede böyle bir sektörün eksikliği fark eden Rengârenk Örgü evi sahipleri Olgu Kürük ve Filiz Özkaynak yaptığı açıklamada, ‘’Yıllardır Seydişehir’de mesleğimiz olan örgü işini çeşitli imkânlar dâhilinde yapmaya çalışıyoruz. Bu sektör’de daha faydalı olabilmek için ise böyle bir ticaret hane açmaya karar verdik. İş sahamızda bütün yün çeşitli iplerden yapılan örgüler, Örgü ipleri satışı, çeyiz ürünleri, Koton ip, penye ip, kâğıt ip, ribon ip, Tığ-şiş aparatları, amigurimi malzemesi satışları yapılmaktadır. Örgü siparişleri alınır. Salı ve Cumartesileri kurs günlerimizdir. Kursumuz ücretsizdir. Müşterilerimizin isteğine özel ürünlerinde siparişlerini alarak en uygun biçimde teslim etmeyi hedefliyoruz.Örgü evi Alaylar 2 Mahallesi, 804 sok. Irmak sitesi altı kral ekmek fırını karşısında hizmete girmişti.’’
Seydişehir’de eksiklik olarak görülen ve olması gereken Rengârenk Örgü Evim iş yeri açıldı.

Eskiden gelinlik kızların evlenmeden önce aileleri tarafından yapılan örgü el işi çeyizleri artık Rengârenk Örgü Evimde hazır alınacak veya ördürülecek.

İlçede böyle bir sektörün eksikliği fark eden Rengârenk Örgü evi sahipleri Olgu Kürük ve Filiz Özkaynak yaptığı açıklamada, ‘’Yıllardır Seydişehir’de mesleğimiz olan örgü işini çeşitli imkânlar dâhilinde yapmaya çalışıyoruz. Bu sektör’de daha faydalı olabilmek için ise böyle bir ticaret hane açmaya karar verdik. İş sahamızda bütün yün çeşitli iplerden yapılan örgüler, Örgü ipleri satışı, çeyiz ürünleri, Koton ip, penye ip, kâğıt ip, ribon ip, Tığ-şiş aparatları, amigurimi malzemesi satışları yapılmaktadır. Örgü siparişleri alınır. Salı ve Cumartesileri kurs günlerimizdir. Kursumuz ücretsizdir. Müşterilerimizin isteğine özel ürünlerinde siparişlerini alarak en uygun biçimde teslim etmeyi hedefliyoruz.Örgü evi Alaylar 2 Mahallesi, 804 sok. Irmak sitesi altı kral ekmek fırını karşısında hizmete girmişti.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.