whatsapp

Orman işletmesince bin adet ücretsiz fidan dağıtıldı

SİVİL TOPLUM 12.11.2020 - 12:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Orman işletmesince bin adet ücretsiz fidan dağıtıldı

Seydişehir’de ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ kapsamında vatandaşlara bin adet ücretsiz badem ve ceviz fidanı dağıtımı yapıldı. “Bir Fidan Toprağa, Bin Nefes Geleceğe” seferberliği kapsamında Orman İşletme Şefliği tarafından gelir getirici ağaç türlerinden bin adet ceviz ile badem fidanı dağıtıldı. Ücretsiz olarak verilen fidanlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların talebine kayıtsız kalmadıklarını belirten Orman İşletme Şefi Fatih Ünal, Vatandaşların talepleri üzerine gelir getirici tür kapsamında ceviz ve badem fidanlarını ücretsiz olarak dağıttıklarını ifade etti. Ünal; ‘’ Kurumumuz önünde ekibimizle ilçe halkımıza sert kabuklu meyve türlerinden olan bin tane sert kabuklu ceviz ve badem fidanı dağıtımı gerçekleştirdik. Ağaç, fidan ve orman sevgisinin oluşturulması, ülkemizdeki yeşilliklere yeşil katılması amacıyla vatandaşlarımıza fidan dağıtımına devam edeceğiz. ‘’ dedi.

Seydişehir’de ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ kapsamında vatandaşlara bin adet ücretsiz badem ve ceviz fidanı dağıtımı yapıldı.

“Bir Fidan Toprağa, Bin Nefes Geleceğe” seferberliği kapsamında Orman İşletme Şefliği tarafından gelir getirici ağaç türlerinden bin adet ceviz ile badem fidanı dağıtıldı.

Ücretsiz olarak verilen fidanlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşların talebine kayıtsız kalmadıklarını belirten Orman İşletme Şefi Fatih Ünal, Vatandaşların talepleri üzerine gelir getirici tür kapsamında ceviz ve badem fidanlarını ücretsiz olarak dağıttıklarını ifade etti.

Ünal; ‘’ Kurumumuz önünde ekibimizle ilçe halkımıza sert kabuklu meyve türlerinden olan bin tane sert kabuklu ceviz ve badem fidanı dağıtımı gerçekleştirdik. Ağaç, fidan ve orman sevgisinin oluşturulması, ülkemizdeki yeşilliklere yeşil katılması amacıyla vatandaşlarımıza fidan dağıtımına devam edeceğiz. ‘’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.