whatsapp

Orman köylülerine süt ineği dağıtımı

EKONOMİ 22.10.2016 - 11:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Orman köylülerine süt ineği dağıtımı

Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Orman Bölge Müdürlüğü (ORKÖY) tarafından ketenli mahallesinde köylüye damızlık süt ineği dağıtıldığını bildirdi.
Her yıl ORKÖY kredisi ile köylülerin desteklendiğini belirten Kaymakam Özyiğit, 5 aileye 10 adet süt ineği verildiğini söyledi. Özyiğit, " ORKÖY projesiyle yapılan yatırım bizim için çok değerli ve anlamlı bir yatırım. Bu hayvanlardan elde ettiğimiz sütlerin süt toplama birlikleri tarafından değerlendirildiği zaman emin olun aile bütçelerine kazançlar girecektir. Yaşam standartları ve gelirleri artacakatır." diye konuştu. ORKÖY projesinden son derece memnun olduğunu kaydeden Muhtar Ömer Gödekoğlu, "Bizler bu inekleri kendi imkanlarımızla mümkün değil alamazdık. ORKÖY'ün kredi desteği ile almış olduğumuz süt ineklerini 2 yıl ödemesiz 5 yıl içerisinde ödeyeceğiz. Artık bizimde devletimiz sayesinde süt ineklerimiz var. Yetkililere teşekkür ediyorum." dedi.
Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Orman Bölge Müdürlüğü (ORKÖY) tarafından ketenli mahallesinde köylüye damızlık süt ineği dağıtıldığını bildirdi.

Her yıl ORKÖY kredisi ile köylülerin desteklendiğini belirten Kaymakam Özyiğit, 5 aileye 10 adet süt ineği verildiğini söyledi.

Özyiğit, " ORKÖY projesiyle yapılan yatırım bizim için çok değerli ve anlamlı bir yatırım. Bu hayvanlardan elde ettiğimiz sütlerin süt toplama birlikleri tarafından değerlendirildiği zaman emin olun aile bütçelerine kazançlar girecektir. Yaşam standartları ve gelirleri artacakatır." diye konuştu.

ORKÖY projesinden son derece memnun olduğunu kaydeden Muhtar Ömer Gödekoğlu, "Bizler bu inekleri kendi imkanlarımızla mümkün değil alamazdık. ORKÖY'ün kredi desteği ile almış olduğumuz süt ineklerini 2 yıl ödemesiz 5 yıl içerisinde ödeyeceğiz. Artık bizimde devletimiz sayesinde süt ineklerimiz var. Yetkililere teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.