whatsapp

Ortakaraörende metruk binalar yıkılıyor

BELEDİYE 23.02.2020 - 01:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ortakaraörende metruk binalar yıkılıyor

Seydişehir Belediyesi imar ve şehircilik müdürlüğüyle Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, terk edilmiş metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor. Muhtar Ayşe Demir, harabeye dönüşerek çökme riski taşıyan metruk yapıların yıkım çalışmalarının belediye tarafından sürdürüldüğünü söyledi. Bugüne kadar 20 binanın temizlendiğini ifade eden Muhtar Demir, ‘’ Eski yıkılmaya yüz tutmuş binaların sahiplerinin talepleri doğrultusunda yıkım çalışmalarımız devam ediyor. Tehlike arz eden bu binalar ortadan kalktığı zaman hem temiz bir çevre hem de can kayıplarının önüne geçilmiş olacak. Emeği geçen ekiplerimize teşekkür ederiz’’ dedi.

Seydişehir Belediyesi imar ve şehircilik müdürlüğüyle Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, terk edilmiş metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor.
Muhtar Ayşe Demir, harabeye dönüşerek çökme riski taşıyan metruk yapıların yıkım çalışmalarının belediye tarafından sürdürüldüğünü söyledi.
Bugüne kadar 20 binanın temizlendiğini ifade eden Muhtar Demir, ‘’ Eski yıkılmaya yüz tutmuş binaların sahiplerinin talepleri doğrultusunda yıkım çalışmalarımız devam ediyor. Tehlike arz eden bu binalar ortadan kalktığı zaman hem temiz bir çevre hem de can kayıplarının önüne geçilmiş olacak. Emeği geçen ekiplerimize teşekkür ederiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.