whatsapp

Öz çocuklarına cinsel istismar davasında karar çıktı!

ASAYİŞ 06.10.2020 - 13:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öz çocuklarına cinsel istismar davasında karar çıktı!

Görüntülü haber..
İki yıldır devam eden Seydişehir ağır ceza mahkemesinde bugün 10. celsesi görülen dosyada, öz baba iki çocuğunu istismar etmekten toplamda 43 yıl 1 ay, 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Seydişehir’de 2018 yılında başlayan davada Ucim avukatları ve üyeleri mağdur olan tarafın hak adaletini bulduğunu kaydettiler. UCİM Av. Ahmet Emre Horzum, ‘’ UCİM olarak mağdur çocuklarımızın ve annelerinin yanlarında olduk. Herkesi bu haklı mücadelemizde yanımızda yer almaya davet ediyoruz’’ ifadeleri kullandı. Seydişehir Adliyesi önünde kısa bir konuşma yapan UCİM genel başkan yardımcısı Yücel Ceylen ve Konya il koordinatörü Özlem Bilgi, ‘’Çocukları ve annesini rahatlatan bir karar çıktı. Bu tür istismarların hep karşısında duracağız. Dava süresince Seydişehir’de yaz, kış baharı gördük. Ama bu dosyadan vazgeçmedik. Herkese teşekkür ediyoruz ‘’ diye konuştu. Seydişehir ağır ceza mahkemesindeki davaya Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM) Genel Başkan yardımcısı Yücel Ceylan, Konya İl Koordinatörü Özlem Bilgi, UCİM avukatlarından Seyma Bilge, Elif Zehra Türkmen, Ahmet Emre Horzum, Damla Yılmaz, Ucim üyeleri, CHP ilçe yönetimi katıldı. Karar sonrası pasta kesildi.
Görüntülü haber..

İki yıldır devam eden Seydişehir ağır ceza mahkemesinde bugün 10. celsesi görülen dosyada, öz baba iki çocuğunu istismar etmekten toplamda 43 yıl 1 ay, 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Seydişehir’de 2018 yılında başlayan davada Ucim avukatları ve üyeleri mağdur olan tarafın hak adaletini bulduğunu kaydettiler.

UCİM Av. Ahmet Emre Horzum, ‘’ UCİM olarak mağdur çocuklarımızın ve annelerinin yanlarında olduk. Herkesi bu haklı mücadelemizde yanımızda yer almaya davet ediyoruz’’ ifadeleri kullandı.

Seydişehir Adliyesi önünde kısa bir konuşma yapan UCİM genel başkan yardımcısı Yücel Ceylen ve Konya il koordinatörü Özlem Bilgi, ‘’Çocukları ve annesini rahatlatan bir karar çıktı. Bu tür istismarların hep karşısında duracağız. Dava süresince Seydişehir’de yaz, kış baharı gördük. Ama bu dosyadan vazgeçmedik. Herkese teşekkür ediyoruz ‘’ diye konuştu.

Seydişehir ağır ceza mahkemesindeki davaya Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM) Genel Başkan yardımcısı Yücel Ceylan, Konya İl Koordinatörü Özlem Bilgi, UCİM avukatlarından Seyma Bilge, Elif Zehra Türkmen, Ahmet Emre Horzum, Damla Yılmaz, Ucim üyeleri, CHP ilçe yönetimi katıldı.

Karar sonrası pasta kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.